Η Brooke Shields έπεσε θύμα βιασμού

Στο νέο ντοκιμαντέρ Pretty Baby η ηθοποιός Brooke Shields μίλησε και ανέφερε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε νεαρή ηλικία, για την ακρίβεια λίγο μετά την αποφοίτησή της από το κολέγιο στο Πρίνστον, σε μια περίοδο που πάλευε να βρει δουλειά.

Όπως δηλώνει η ίδια όλα ξεκίνησαν την στιγμή που συναντήθηκε με έναν άντρα για να συζητήσουν για δουλειά και στην πορεία πήγε από το δωμάτιο του στο ξενοδοχείο για να καλέσει ταξί για να φύγει.

"Μου είπε, έλα στο ξενοδοχείο και θα σου καλέσω ταξί. Και όταν ανεβήκαμε στο δωμάτιο, εξαφανίστηκε για λίγο. 'Ενιωσα κάπως άβολα και παρακολουθούσα κάποια άτομα από το παράθυρο να παίζουν βόλεϊ. Ξαφνικά η πόρτα ανοίγει και εμφανίζεται αυτός γυμνός και τον κοιτάω και λέω Oh S--- ! Και έρχεται κατά πάνω μου. Φοβήθηκα ότι μπορεί να με έπνιγε ή κάτι άλλο οπότε δεν έφερε ιδιαίτερη αντίσταση. Πάγωσα. Απλά σκέφτηκα να μείνω ζωντανή και να φύγω από εκεί γρήγορα. Μόνο ο θεός ξέρει πως ήξερα πως να αποσυνδεθώ από το κορμί μου. Έφυγα, κάλεσα ταξί και μέχρι να φτάσω στο διαμέρισμα φίλου, έκλαιγα".

.. ενώ συνέχισε λέγοντας ..

"Ήθελα να σβήσω το όλο θέμα από το μυαλό και το σώμα μου και απλώς να συνεχίσω την πορεία που ακολουθούσα. Το σύστημα δεν είχε έρθει ποτέ να με βοηθήσει. Έτσι έπρεπε απλώς να γίνω πιο δυνατή μόνη μου".

Η Brooke Shields δεν ανέφερε του όνομα του βιαστή της.

Πηγή: people.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: