Αυτή είναι η συγκλονιστική ιστορία του Brendan Fraser

Εδώ και χρόνια ο Brendan Fraser έχει εξαφανιστεί από την επικαιρότητα και σταμάτησε να κάνει ταινίες.

Πολλά τα ερωτήματα ως προς το που οφείλεται αυτή η εξαφάνιση του και τι συνέβη στην ζωή του. Ας τα πάρουμε με την σειρά λοιπόν.

 Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ γνώρισα και "αγάπησα" τον Brendan Fraser μέσα από το franchise "Mummy" και ο Brendan ήταν μεγάλο όνομα μεταξύ της δεκαετίας 90'-00'. Έπειτα η καριέρα του έκανε μεγάλη κάμψη και οι ταινίες στις οποίες συμμετείχε ήταν πολύ περιορισμένες. Όπως δήλωσε ο ίδιος οι λόγοι ήταν πολλοί που στάθηκαν εμπόδιο στην καριέρα του.

• Το 2003 ο ηθοποιός ισχυρίζεται πως δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον Philip Berk ( πρώην Πρόεδρο της HFPA ) κατά την διάρκεια μας εκδήλωσης στο ξενοδοχείο Beverly Hills. Ισχυρίστηκε πως το αριστερό χέρι του έπιασε το ένα κωλομάγουλο του και προσπαθούσε να κάνει κάτι με το δάχτυλο το. "Ένιωσα σαν άρρωστος .. σαν μικρό παιδί" και αυτό στην πορεία εκδηλώθηκε με το γίνει απομονωμένος και να πέσει σε κατάθλιψη συνδυάστηκα κιόλας με άλλα γεγονότα. Ο Philip Berk από μεριάς του αρνείται της κατηγορίες. 

Η ιστορία έγινε γνωστή το 2018 από τον ηθοποιό καθώς όπως είπε φοβόταν να μιλήσει τότε υπό τον κίνδυνο της ταπείνωσης ή να κάνει ζημιά στην καριέρα του. Είπε επίσης ότι μετά από αυτό το περιστατικό το HFPA τον έβαλε στην μαύρη λίστα καθώς άλλαξε η στάση τους απέναντι του και σπάνια τον καλούσαν στα βραβεία Globes μετά το 2003.

• Επίσης, το γεγονός ότι έχασε τον ρόλο του Superman στην ταινία Superman Returns, έναν ρόλο που τελικά πήρε ο Brandon Routh, είχε τεράστιο συναισθηματικό αντίκτυπο πάνω του και τον έκανε να νιώθει πως δεν μετράει και ότι απέτυχε.

• Το 2007, ο ηθοποιός χώρισε με την γυναίκα του Afton Smith μετά από 9 χρόνια γάμου με την οποία είχε τότε 3 παιδιά. Ο ηθοποιός έπρεπε να πληρώνει 50.000 τον μήνα διατροφή στην γυναικά του ( σύνολο 600.000 τον χρόνο ) για 10 χρόνια ή μέχρι αυτή να ξανά παντρευτεί. Επιπροσθέτως έπρεπε να δίνει 25.000 τον μήνα για διατροφή για τα παιδιά. Μιλάμε για το συνολικό ποσό των 900 χιλιάδων ευρώ τον χρόνο. Στην πορεία ο ηθοποιός έκανε αίτηση κατά την διατροφής λέγοντας πως δεν είναι σε θέση να πληρώνει τόσα πολλά λεφτά κάθε χρόνο ενώ από την άλλη η γυναίκα του τον κατηγόρησε ότι κρύβει περιουσιακά στοιχεία. Στο τέλος το δικαστήριο απέρριψε και τις αιτήσεις και των δύο πλευρών.

• Καταρχάς ο ηθοποιός, περίπου στο 2008, ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς και υποβλήθηκε σε χειρουργείο ενώ σύμφωνα με τους δικούς του υπολογισμούς μπαινοέβγαινε από στα νοσοκομεία για 7 χρόνια.

• To 2016 έχασε την μητέρα του πράγμα που του στοίχισε πολύ.

Ισχυρίστηκε ότι τελικά εξαφανίστηκε επειδή βούτηξε/χάθηκε μέσα στην πίεση που προέρχονται από την ελπίδα και τους στόχους της επαγγελματικής ζωής οι οποίοι συνεχώς διαμορφώνονται. Είναι μια διαδικασία που πρέπει να είσαι σκληρόπετσος και πως πρέπει να κλείνεις τα αυτιά σου και θεωρούσε πως δεν μπορούσε να είναι μέρος μιας τέτοιας διαδικασίας.

Αυτή την στιγμή ο Brendan Fraser συμμετέχει στην ταινία "The Whale" που έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού και είναι από τις πιο πολύ συζητημένες μιας και αποτελεί την επάνοδο του ηθοποιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: