"Προσποιήθηκα τραυματισμό για να καλύψω την εγκυμοσύνη"

Η Emma Mukandi είναι η αρχηγός της γυναικείας ομάδας της Reading και μας αποκάλυψε ένα της πολύ προσωπικό περιστατικό. Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της προσποιήθηκε τραυματισμό για να την καλύψει. Με το παράδειγμα της θέλει να δείξει την έλλειψη υποστήριξης που μπορεί να έχει μια γυναίκα που αγωνίζεται στο ποδόσφαιρο.

Για τα πρακτικά, η Emma γέννησε τον Νοέμβριο του 21' ένα κοριτσάκι.

"Νομίζω ότι εκείνη την περίοδο δεν υπήρχε κάτι στα συμβόλαια που να τα βάζει όλα σε μια σειρά οπότε δεν είπα κάτι σε περίπτωση δεν πήγαινε κάτι καλά. Έπειτα έπρεπε να προσποιηθώ τραυματισμό επειδή δεν ήθελα να πω σε κανέναν για την εγκυμοσύνη μέχρι να φτάσω στην 10η εβδομάδα. Ένιωθα ότι έπρεπε να πηγαίνω στην προπόνηση κάθε μέρα γιατί εξακολουθούσαν να με πληρώνουν και ένιωθα υπό πίεση να βρίσκομαι στο γήπεδο κάθε μέρα".

.. ενώ συνέχισε λέγοντας πως ..

"Αν ερχόταν μια Κυριακή και δεν μπορούσα να βρω κάποιον να φροντίσει το παιδί, δεν θα μπορούσα να πάω να παίξω. Εξαρτάται βέβαια σε ποια ομάδα παίζεις. Αν αγωνίζεσαι στην Arsenal ή στην Chelsea ή στην Man City, υπάρχει αρκετό χρήμα και έχουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και να έχεις παιδί ενώ αγωνίζεσαι σε μια τέτοια ομάδα δεν είναι θέμα αλλά στα χαμηλότερα πρωταθλήματα είναι πιο εύκολο για τον CEO μιας ομάδας να πει 'Όχι, αυτό δεν το δέχομαι' ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: