Η Κάρα Ντελεβίν θέλει να μελετηθεί ο οργασμός της

Ναι καλά διαβάσατε! Η Κάρα Ντελεβίν ξέρει να προκαλεί και αυτή την φορά ανακοίνωσε ότι είναι διατεθειμένη η επιστήμη να μελετήσει τον οργασμό της.

Για την ακρίβεια το μοντέλο έδωσε δείγμα από το αίμα της πριν και μετά την επίτευξη του οργασμού ώστε να μπορέσουν να μελετήσουν τις επιδράσεις της στη χημεία του σώματός της. Τα αποτελέσματα αναμένεται θα προβληθούν στην τηλεόραση αυτή την εβδομάδα.

Αυτά δήλωσε λίγο πριν εισέλθει στο νοσοκομείο: "Είμαι εδώ για να έχω έναν οργασμό και να τον δωρίσω στην επιστήμη. Νομίζω ότι η γυναικεία σεξουαλική επιθυμία έχει σίγουρα καταπιεστεί. Γνωρίζω από τη δική μου ερωτική ζωή πόσο σεξουαλικές δεν μπορούν να είναι οι γυναίκες, οπότε θα πιστεύουμε ότι στον 21ο αιώνα οι άνδρες και οι γυναίκες που έπρεπε να έχουν εξίσου ικανοποιητική σεξουαλική ζωή, σωστά; Λοιπόν, ετοιμαστείτε για ένα σοκ. Όταν πρόκειται για τον οργασμό, υπάρχει σαφές χάσμα μεταξύ των δύο φύλων. Οι επιστήμονες λένε ότι το 95% των στρειτ ανδρών έχουν οργασμό κατά τη διάρκεια της συνουσίας, αλλά μόνο το 65% των στρειτ γυναικών. Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι αυτό ακούγεται υπερβολικά υψηλό, οι περισσότερες στρέιτ φίλες μου λένε ότι μάλλον είναι 15 ή 20%. Οι λεσβίες και οι queer γυναίκες φαίνεται σίγουρα πως καταφέρνουν καλύτερα".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: