Τελικά έπρεπε να μετρήσουν τα γκολ;

Σήμερα η Utd πήρε μια μεγάλη νίκη στην έδρα της και μάλιστα με ανατροπή. Ωστόσο πολύς κόσμος εκφέρει αμφιβολίες για το αν ήταν δίκαιη νίκη και αν έπρεπε να μετρήσουν τα γκολ.

.. ας δούμε λοιπόν ..

1) Στο γκολ του Fernandes ο Rashford ήταν προφανώς σε θέση οφσάιντ αλλά το γεγονός ότι δεν είχε επαφή με την μπάλα οδήγησε τον διαιτητή να πάρει την απόφαση και να μετρήσει το γκολ παρά το γεγονός ότι ο επόπτης το είχε δώσει οφσάιντ. 

Ωστόσο, παρόλο το γεγονός ότι ο Rashford δεν ακούμπησε την μπάλα, στάθηκε εμπόδιο εμπόδιο στον δρόμο του Akanji προς την μπάλα μιας του στέρησε την ευκαιρία να ανακόψει τον Fernandes. Γνώμη μας λοιπόν ότι έπρεπε να δοθεί οφσάιντ το γκολ.

2) Στο 2ο γκολ της Utd που σημείωσε ο Rashford, υπάρχει μια αμφιβολία για τον Garnacho, την ώρα που πήγε να δεχτεί την πάσα αν ήταν οφσάιντ. Αν και με πρώτη ματιά φαίνεται να μην καλύπτεται, δεν δόθηκε reply σε όλη την φάση και δεν είχαμε την ευκαιρία να δούμε καλύτερα παραμένοντας με ερωτηματικό.

.. Τέλος ..

θεωρούμε πως η φάση με τον Haalant να που ζητάει πέναλτι, προφανώς και δεν ήταν καθώς δεν υπήρξε επαφή του αμυντικού μαζί του αλλά απλά του πήρε την μπουκιά από το στόμα την τελευταία στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: