Αυτή είναι η βιογραφική ταινία του Bruce Lee

Η βιογραφική ταινία του Bruce Lee είναι γεγονός και ο Ang Lee πρόκειται να είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας, ο οποίος ήταν και σκηνοθέτης των ταινιών "Life of Pi" και "Brokeback Mountain".

"Αποδεκτός είτε σαν Αμερικάνος είτε σαν Κινέζος, ο Bruce Lee ήταν μια γέφυρα μεταξύ Ανατολής και Δύσης που εισήγαγε το κινέζικο Gung Fu στον κόσμο, ένας εμβληματικός καλλιτέχνης που έφερε επανάσταση τόσο στις πολεμικές τέχνες όσο και στον κινηματογράφο στις ταινίες δράσης. Αισθάνομαι υποχρεωμένος να διηγηθώ την ιστορία αυτού του λαμπρού, μοναδικού ανθρώπου που μέσα από ακούραστη και ατελείωτη δουλειά έκανε πραγματικότητα απίθανα όνειρα" δήλωσε ο Ang Lee.

Ο Bruce Lee απεβίωσε το 1973 σε ηλικία 32 ετών και είχε μια σύντομη αλλά διαρκή παρουσία στο Χόλιγουντ ως ηθοποιός, σκηνοθέτης και ειδικός στις πολεμικές τέχνες. Οι ταινίες του, συμπεριλαμβανομένων των «Fist of Fury», «Enter the Dragon» και «The Way of the Dragon», καθώς και η τηλεοπτική σειρά «The Green Hornet», έκαναν δημοφιλή τις πολεμικές τέχνες σε όλο τον κόσμο στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και στις αρχές της δεκαετίας του '70.

Δεν υπάρχουν σχόλια: