O Peacemaker μας προειδοποιεί ότι το νέο Trailer θα μας πάρει τα μυαλά

Ο Peacemaker αποτελεί δημιούργημα του James Gunn που μας συστήθηκε από την ταινία που κυκλοφόρησε πρόσφατα την "The Suicide Squad".

Στην συγκεκριμένη σειρά ο Peacemaker ( John Cena ) θα αναγκαστεί να πάρει μέρος σε μια επικίνδυνη αποστολή, εν ονόματι Project Butterfly, για λογαριασμό της Αμερικάνικης κυβέρνησης διαφορετικά θα καταλήξει ξανά στην φυλακή. Αλλά πριν από αυτό, ο Peacemaker ήταν ένα πολύ κακός άνθρωπός και πρόκειται να μας το δείξει και αυτό η σειρά. Η σειρά θα εμβαθύνει περαιτέρω στην προέλευση και τα κατορθώματά του πριν από την ταινία, και πιθανώς να δικαιολογήσει την ατυχής προσωπικότητά του. Ο σκηνοθέτης πάντως James Gunn μας επιβεβαίωσε πως η σειρά ακολουθεί τα γεγονότα της ταινίας.

Πιο συγκεκριμένα, στο παρακάτω βιντεάκι θα δούμε ότι ο Peacemaker δεν δουλεύει πλέον για την Amanda Waller αλλά για μια νέα ομάδα την A.R.G.U.S ( Advanced Research Group Uniting Super-Humans ) και αποστολή του είναι να εξουδετερώνει στόχους που αναφέρονται ως "butterflies". Επιπροσθέτως, μας συστήνει την νέα του ομάδα τους: Clemson Murn (Chukwudi Iwuji), John Economos (Steve Agee), Emilia Harcourt (Jennifer Holland) και Leota Adebayo (Danielle Brooks).

Η σειρά θα αποτελείται από 8 επεισόδια τα οποία αναμένονται να κυκλοφορήσουν στις 13 Ιανουαρίου του 2022 από την HBO Max.

Δεν υπάρχουν σχόλια: