Harry Potter 20th Αnniversary ( Reunion ) - Έφτασαν οι πρώτες συγκινητικές πληροφορίες

To 1990 ήρθε η μαγική ιδέα του Harry Potter στην J. K. Rowling. Το 1995 τελικά κατάφερε να ολοκληρώσει το πρώτο της βιβλίο Harry Potter and the Philosopher's Stone.

20 χρόνια, λοιπόν, πέρασαν από τότε που κυκλοφόρησε η 1η ταινία και τώρα η HBO Max ετοιμάζει ένα ξεχωριστό και μοναδικό event, "Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts", για τους πιστούς φίλους της μαγείας το οποίο πρόκειται να προβληθεί στις 1 Ιανουαρίου το 2022.

Ωστόσο, έχουμε κιόλας τις πρώτες πληροφορίες από το μεγάλο αυτό event που έρχονται από το εξωτερικό από την ιστοσελίδα ew.com .Καταρχάς ο Grint ( Ron ) στο EW είπες πως "είναι μια μεγάλη στιγμή! Ήταν όλη η παιδική μας ηλικία. Μεγαλώσαμε σε αυτά τα πλατό, οπότε έχει μεγάλη σημασία για εμένα τον Dan, την Emma και όλους μας. Ήταν πολύ ωραίο να αναπολήσουμε εκείνες τις στιγμές γιατί περάσαμε υπέροχα. Θέλω να πω πως ήταν ήταν απίστευτα περίεργα παιδιά χρόνια αλλά ήταν πραγματικά πολύ διασκεδαστικά. Αν και δεν είχαμε πολύ ώρα για να δούμε ο ένας τον άλλον την στιγμή του reunion, δεν χρειαζόταν όμως γιατί είναι σαν να είμαστε ξαδέλφια".

Όσον αφορά την σκηνή του φιλιού ... 

Η Emma Watson αναπόλησε, κατά την διάρκεια του reunion, την στιγμή του φιλιού της με τον Grint χαρακτηρίζοντας την ως " το πιο τρομακτικό πράμα που έπρεπε ο καθένας από αυτούς να περάσει. Ξέρω πως έπρεπε να ήμουν εγώ αυτή η οποία θα το έκανε αυτό να συμβεί καθώς ο Grint δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνει. Έπρεπε, λοιπόν, απλά να το κάνω. Χρειαζόμουν ορμή στο φιλί για να το κάνω. Και ο Daniel Radcliffe ( Harry ) δεν το έκανε καθόλου εύκολο.

Ο Daniel Radcliffe για την συγκεκριμένη σκηνή δήλωσε πως " δεν το έκανα καθόλου εύκολο και μου είπαν πως ήμουν αρκετά dick στην σκηνή αυτή και εγώ ήμουν σε φάση κάπως πως θα έρθω στο πλατό και θα σας παρακολουθήσω να φιλιέστε. Λυπάμαι παιδιά".

Θέση πήρε και ο Grint λέγοντας πως " το μεταξύ τους φιλί χτίστηκε αρκετά μέσα στις ταινίες και πως η Watson πίστευε πως δεν θα κατάφερναν να φέρουν εις πέρας την σκηνή καθώς κανείς τους δεν μπορούσε να το πάρει σοβαρά. Έπρεπε να είναι δραματικό το όλο αλλά εμείς συνεχίζαμε να γελάμε.

Σε άλλο σημείο ο Daniel Radcliffe δήλωσε ...

Κατά την διάρκεια της 4ης ταινίας Harry Potter and the Goblet of Fire οι πρωταγωνιστές μας είχαν γίνει έφηβοι με τις ορμόνες να χτυπάν κόκκινο. " Η 4η ταινία ήταν για εμένα στο τοπ των ορμονών. Ήταν ακριβώς αυτό που έπρεπε να περιμένεις. Η 4η ταινία ήταν αυτή με τους Beauxbatons και τους Durmstrangs. Έχεις, λοιπόν, ένα σωρό από έφηβους με ορμόνες και μετά προσθέτεις δύο τεράστιες ομάδες ανθρώπων όλοι "ζεστοί" για την ταινία. Στην ταινία αυτή ο Harry είναι ένα ένα ελαφρώς δύστροπο έφηβο αγόρι με έναν πολύ ασυνήθιστο τρόπο, που υποθέτω είναι αξιοσημείωτο για τον χαρακτήρα ενός ήρωα. Δεν χρειάστηκε μεγάλη υποκριτική προσπάθεια για να αξιοποιήσω την αμήχανη νευρώδη εφηβική πλευρά μου".

Για την ίδια σκηνή ο Grint δήλωσε πως " πολλές ορμόνες πετούσαν στον αέρα" ενώ ο Matthew Lewis (Neville Longbottom) θυμάται πως " υπήρχαν έρωτες και άτομα που έβγαιναν μεταξύ τους κα χωρισμοί, όπως ακριβώς στο σχολείο. Ήταν ακριβώς το ίδιο περιβάλλον με την διαφορά ότι ήταν σε μάθημα Άμυνας κατά των σκοτεινών τεχνών".

Υπήρχε στιγμή που η Emma Watson σκεφτόταν να φύγει από το franchise ...

Όταν ο σκηνοθέτης David Yates ανέλαβε την 5η ταινία Harry Potter and the Order of the Phoenix είχε να αντιμετωπίσει ένα σημαντικό θέμα και αυτό ήταν ότι η Emma σκεφτόταν να μην συνεχίσει στις υπόλοιπες ταινίες. Ένιωθε μοναξιά. Όπως δήλωσε ο Tom Felton ( Draco Malfoy ) " εγώ είχα τους φίλους μου, ο Dan είχε τον Grint ενώ η Emma όχι μόνο ήταν πολύ μικρή αλλά ήταν και μόνη". Τελικά η Emma συνέχισε λέγοντας πως ήταν η αγάπη και η στήριξη του κόσμου που της έδωσε κουράγιο.

Ο Radcliffe "ερωτεύτηκε" την Helena Bonham Carter και η Emma τον Felton ...

Η Carter δήλωσε πως μια μέρα καθώς έψαχνε τα πράγματα της βρήκε ένα γράμμα από τον Dan που της το έδωσε την μέρα που του ζήτησε αυτόγραφο. Το γράμμα αυτό έβρισκε τον Dan να λέει πως την αγαπάει και πως μακάρι να είχε γεννηθεί 10 χρόνια νωρίτερα για να είχε μια ευκαιρία μαζί της με την Cartet να τον "αναγκάζει" να το διαβάσει μπροστά όλους και να τον πειράζει με την χαριτωμένη έννοια.

Ενώ από την άλλη η Emma δήλωσε πως ερωτεύτηκε τον Felton και ένιωθε μεγάλο ενθουσιασμό όταν έβλεπε κλήση από αυτόν ενώ ποτέ τελικά δεν συνέβη τίποτα μεταξύ τους και πως πλέον υπάρχει μεταξύ τους αγάπη αδελφού - αδελφής.

Συγκινητική στιγμή από τον Fetlon για την Helen McCrory ...

Η Helen McCrory, η οποία υποδύθηκε την μητέρα ( Narcissa ) του Draco Mafloy, απεβίωσε τον Απρίλιο. Ο Fetlon με δάκρυα και συγκίνηση και σεβασμό εξομολογήθηκε πόσο σπουδαίος άνθρωπος ήταν η Helen και πόσο τυχερός ο ίδιος που δούλεψε δίπλα της και έμαθε πάρα πολλά.



Δεν υπάρχουν σχόλια: