Κυκλοφόρησε το Trailer της νέας ταινίας "Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι"

Στις 18 Φεβρουαρίου το 2022 συντονιστείτε όλοι στο Netflix γιατί "Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι" επιστρέφει αποκλειστικά στην πλατφόρμα.

Η νέα ταινία αποτελεί Sequel της αρχικής η οποία κυκλοφόρησε το 1974 από τον Tobe Hooper. 48 χρόνια μετά το Netflix "ξεθάβει" από το μπαούλο την ταινία και ετοιμάζεται να μας καθηλώσει με της ταινία. Βέβαια στην πορεία έχουν γίνει άλλα 7 Sequel για την ταινία αλλά πρώτη φορά από το Netflix.

Η νέα ταινία μας πηγαίνει πολλά χρόνια μετά από την αρχική όπου κανείς δεν γνωρίζει τα γεγονότα που έγιναν στον παρελθόν. Στην νέα ταινία θα δούμε μια τελευταία αναμέτρηση μεταξύ του μασκοφορεμένου δολοφόνου και της τελευταίας επιζώντος κοριτσιού, την Sally Hardesty ( την οποία θα την υποδυθεί η Olwen Fouéré ).

Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν στην Βουλγαρία και την σκηνοθεσία της ανέλαβε ο David Blue Garcia ενώ το σενάριο Chris Thomas Devlin. Στο καστ περιλαμβάνονται επίσης οι Elsie Fisher (Castle Rock), Sarah Yarkin (Happy Death Day 2U), Moe Dunford (The Dig), Alice Krige (Star Trek), Jacob Latimore (The Maze Runner), Nell Hudson (Victoria), Jessica Allain (The Laundromat), Sam Douglas (Snatch), William Hope (Dark Shadows) και Jolyon Coy (“War & Peace”) star.

Δεν υπάρχουν σχόλια: