Κυκλοφόρησε το Trailer της 4ης και τελευταίας ταινίας Hotel Transylvania

Η 4η κατά σειρά ταινία του γνωστού franchise "Hotel Transylvania" αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Ιανουαρίου αποκλειστικά στην Amazon Prime και έχουμε το επίσημο trailer ενώ ο τίτλος της νέας ταινίας είναι "Hotel Transylvania: Transformania".

Την σκηνοθεσία και το σενάριο της νέας ταινίας ανέλαβε ο Genndy Tartakovsky ενώ να θυμίσουμε πως η 1η κυκλοφόρησε το 2012.

Στην 4η, λοιπόν, ταινία θα δούμε τον Dracula ο οποίος είναι έτοιμος να αποσυρθεί από την διαχείριση του ξενοδοχείο και να παραδώσει τα ηνία στην κόρη του την Mavis. Φοβούμενος όμως ότι ο σύζυγος της ο Johnny θα τα θαλασσώσει, αλλάζει τελευταία στιγμή την απόφαση του και με την σειρά του ο Johnny  θα ζητήσει την βοήθεια του Van Helsing ο οποίος θα τον μετατρέψει σε βαμπίρ. Το πρόβλημα όμως είναι ότι το ξόρκι έχει επηρεάσει όλους τους ένοικους του ξενοδοχείου μετατρέποντας τους ανθρώπους σε βαμπίρ και τα βαμπίρ σε ανθρώπους και τώρα θα πρέπει να συνεργαστούν όλοι μαζί για να καταφέρουν να το αντιστρέψουν και να επανέλθουν στην φυσιολογική τους ζωή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: