Η επόμενη ταινία Spider-Man ξεκίνησε να αναπτύσσεται

Πρόσφατα η παραγωγός της Sony Pictures η Amy Pascal σε συνέντευξη της με την ιστοσελίδα Fandango μας ενημέρωσε πως Sony και Marvel συνεχίζουν την συνεργασία τους για να φέρουν στο κοινό και άλλες ταινίες. Για την ακρίβεια, τριλογία. Ναι, καλά ακούσατε!

" Αυτή δεν είναι η τελευταία ταινία που πρόκειται να κάνουμε με την Marvel, δεν είναι η τελευταία Spider-Man ταινία. Ετοιμαζόμαστε να κάνουμε την επόμενη Spider-Man ταινία με τον Tom Holland και την Marvel. Το σκεφτόμασταν το όλο ως 3 ταινίες και τώρα ετοιμαζόμαστε για τις επόμενες 3. Στο τέλος της ταινίας που παίζεται τώρα, βλέπουμε τον Spider-Man να παίρνει μια τρομερή απόφαση που δεν είχε πάρει ποτέ μέχρι στιγμής και να κάνει μια θυσία. Αυτό μας δίνει πολύ δουλειά για την επόμενη ταινία".

Τώρα, έρχεται και ο Kevin Feige να μας επιβεβαιώσει τα παραπάνω λόγια λέγοντας πως:

" Η Amy, εγώ και η Sony έχουμε αρχίσει να συζητάμε ενεργά και να εξετάζουμε πως τα που θα κατευθυνθεί η επόμενη μας ιστορία και το λέω μόνο και μόνο γιατί δεν θέλω οι φαν μας να πάθουν τραύμα αποχωρισμού όπως έγινε με την ταινία "Far From Home" το 2019. Αυτό δεν θα συμβεί αυτή την φορά".

Να τονίσουμε πως η νέα ταινία "Spider-Man: No Way Home" που έκανε πρεμιέρα στις 16/12, έχει ήδη αποφέρει έσοδα της τάξεως 300$ εκατομμύρια παγκοσμίως.

Επίσης, να θυμίσουμε πως τον Αύγουστο του 2019, μετά την κυκλοφορία της ταινίας "Far From Home", η Marvel και η Sony έφτασαν στο σημείο να τερματίσουν την συνεργασία τους αλλά δύο μήνες αργότερα και με την συμβολή του Tom Holland, επήλθε η επανένωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: