Πως ο Leonardo DiCaprio έσωσε τα σκυλιά του από μια παγωμένη λίμνη

Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας "Don't Look Up", ένα παραλίγο ατυχές περιστατικό συνέβη κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.

Ο ηθοποιός έχει δύο πανέμορφα Χάσκι από τα οποία το ένα βούτηξε μέσα σε μια παγωμένη λίμνη με τον DiCaprio να βουτάει μέσα για να το σώσει. Το "αστείο" είναι πως την στιγμή που έβγαζε το ένα, το άλλο αποφάσισε και εκείνο να βουτήξει μέσα στην παγωμένη λίμνη. Ευτυχώς τα σκυλιά είναι καλά και τους έμεινε η ιστορία να έχουν να διηγούνται.

Όσον αφορά την πλοκή της νέας ταινίας: Η ταινία αφηγείται την ιστορία δύο χαμηλόβαθμων αστρονόμων που καλούνται να αναλάβουν μια τεράστια εκστρατεία στα μέσα ενημέρωσης και να προειδοποιήσουν την ανθρωπότητα για την έλευση ενός κομήτη που θα καταστρέψει τον πλανήτη Γη. Σε σενάριο και σκηνοθεσία Άνταμ ΜακΚέι.

Μια ταινία σε σκηνοθεσία και σενάριο του Adam McKay ενώ συμμετέχουν και οι Jennifer Lawrence και Meryl Streep. Αυτή την στιγμή προβάλλεται στους κινηματογράφους ενώ στις 24 Δεκεμβρίου την περιμένουμε και στο Netflix.


Δεν υπάρχουν σχόλια: