Jurassic World: Dominion - Κυκλοφόρησε η 1η φωτογραφία από την νέα ταινία

Η νέα ταινία "Jurassic World: Dominion" αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Ιουνίου του 2022. Η Universal Pictures στο CinemaCon, που συνέβη πριν λίγο καιρό, έδωσε στην δημοσιότητα κάποιο απόσπασμα στα οποία συμμετείχαν οι Laura Dern ως Dr. Ellie Sattler, Sam Neill ως Alan Grant και Jeff Goldblum ως Ian Malcolm, οι οποίοι θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην νέα ταινία.

Ναι, καλά ακούσατε! Οι Laura Dern - Sam Neill - Jeff Goldblum που τους γνωρίσαμε στην 1η ταινία του Steven Spielberg το 1993 στο Jurassic Park, επιστρέφουν στην νέα ταινία "Jurassic World: Dominion". Στο καστ, επίσης, περιλαμβάνονται βεβαίως οι κεντρικοί πρωταγωνιστές μας οι Chris Pratt και Bryce Dallas Howard ενώ την σκηνοθεσία της νέας ταινίας θα αναλάβει ο Colin Trevorrow. Στην ταινία ο κύριος κακός της υπόθεσης θα είναι ο  Lewis Dodgson ( Campbell Scott ).

Η νέα ταινία αποτελεί την 6η κατά σειρά του franchise και διαδραματίζεται 4 χρόνια μετά τα γεγονότα της ταινίας "Jurassic World: Fallen Kingdom ( 2018 )". Στην δημοσιότητα ήρθε η πρώτη φωτογραφία της ταινίας από το ew.com .

Στην αρχή της ταινίας η Claire Dearing και ο Owen Grady προσπαθούν να σώσουν τα μεγάλα θηρία, μάλιστα parasaurs στην Σιέρα Νεβάδα. Οι parasaurs κινδυνεύουν με λαθροθηρία καθώς υπάρχουν πολλοί οι οποίοι προσπαθούν να τους εντάξουν στην συλλογή τους. Η νέα ταινία εξελίσσεται σε όλο τον κόσμο μέσα σε διάφορα περιβάλλοντα: άγρια φύση, αστικό περιβάλλον, έρημο, χιόνι. Και είναι συναρπαστικό να βλέπεις αυτά τα πλάσματα να περιηγούνται σε περιβάλλοντα στα οποία δεν φτιάχτηκαν για να επιβιώσουν.

Απολαύστε παρακάτω 5λεπτο πρόλογο της νέας ταινίας! Σκηνοθετημένο από τον Colin Trevorrow, το βιντεάκι μας ταξιδεύει 65 εκατομμύρια χρόνια πριν όπου οι δεινόσαυροι ζούσαν χωρίς την ύπαρξη του ανθρώπου.

Μπορούν οι άνθρωποι και οι δεινόσαυροι να ζήσουν ειρηνικά στον ίδιο πλανήτη; Η απάντηση στις αίθουσες του κινηματογράφου .. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: