Harry Potter 20th Αnniversary ( Reunion ) - Όλα όσα γνωρίζουμε για το event

To 1990 ήρθε η μαγική ιδέα του Harry Potter στην J. K. Rowling. Το 1995 τελικά κατάφερε να ολοκληρώσει το πρώτο της βιβλίο Harry Potter and the Philosopher's Stone.

Το απέστειλε σε 12 εκδοτικούς οίκους και όλες οι απαντήσεις ήταν αρνητικές. Το 1996 πήρε τελικά το πράσινο φως από τον εκδότη Barry Cunningham από το Bloomsbury και το 1997 το πρώτο της βιβλίο επιτέλους κυκλοφόρησε στα ράφια. Μέσα σε λίγες εβδομάδες προκάλεσε παγκόσμια αίσθηση που σηματοδότησε το ξεκίνημα του φαινομένου που ακούσει στο όνομα Harry Potter. 7 βιβλία συνολικά πουλώντας σχεδόν 450 εκατομμύρια αντίτυπα και μεταφράστηκαν σε 78 γλώσσες, οδηγώντας σε 8 επιτυχημένες ταινίες. Παρά τα τόσα χρόνια που έχουν περάσει, ο Harry Potter αποτελεί μέχρι και σήμερα μοναδικό και διαχρονικό.

20 χρόνια, λοιπόν, πέρασαν από τότε που κυκλοφόρησε η 1η ταινία και τώρα η HBO Max ετοιμάζει ένα ξεχωριστό και μοναδικό event, "Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts", για τους πιστούς φίλους της μαγείας το οποίο πρόκειται να προβληθεί στις 1 Ιανουαρίου το 2022.

Πως μπορείς να παρακολουθήσεις το Reunion ;

Το event θα μπορούν να παρακολουθήσουν από αύριο, με το που αλλάξει η ώρα, μόνο όσοι έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα της HBO Max. Δυστυχώς η HBO Max δεν είναι ακόμα διαθέσιμη στην Ελλάδα.

Μπορείτε να δείτε σε ποιες χώρες είναι διαθέσιμη η πλατφόρμα πατώντας στο παρακάτω ( Link )

Ποιους αναμένεται να δούμε στο event ;

Daniel Radcliffe - Harry Potter

Rupert Grint - Ron Weasley

Emma Watson - Hermione Granger

Helena Bonham Carter - Bellatrix Lestrange

Robbie Coltrane - Rubeus Hagrid

Ralph Fiennes - Lord Voldemort

Jason Isaacs - Lucius Malfoy

Gary Oldman - Sirius Black

Imelda Staunton - Dolores Umbridge

Tom Felton - Draco Malfoy

James Phelps - Fred Weasley

Oliver Phelps - George Weasley

Mark Williams - Arthur Weasley

Bonnie Wright - Ginny Weasley

Alfred Enoch - Dean Thomas

Matthew Lewis - Neville Longbottom

Evanna Lynch - Luna Lovegood

Ian Hart - Professor Quirrell

Toby Jones - ( Η φωνή του Dobby )

David Heyman - Παραγωγός

Chris Columbus, Alfonso Cuarón, Mike Newell, David Yates  - Σκηνοθέτες

Τι αναμένεται να δούμε στο Reunion ;

Αυτό το ξεχωριστό event αναμένεται να καλύψει και τις 8 ταινίες Harry Potter, από την νεαρή τους ηλικία από την πρώτη τους ταινία μέχρι και το Deathly Hallows — Part 2. Θα δούμε ολοκαίνουργιες συζητήσεις από τους ηθοποιούς καθώς και πληροφορίες από την δημιουργική ομάδα πίσω από αυτό το μαγικό φαινόμενο. Σπαραχτικές στιγμές με το καστ να αναπολεί τις στιγμές που άγγιξαν και άλλαξαν την ζωή τους.

Τι γίνεται με την J.K. Rowling ; Θα συμμετέχει στο Reunion ;

Η συγγραφέας των πετυχημένων βιβλίων και ταινιών J.K. Rowling, θα έχει πολύ μικρή συμμετοχή στο event. Για την ακρίβεια θα προβληθούν σχόλια της, όχι καινούργια αλλά από το παρελθόν που έχει κατά καιρούς διατυπώσει. Η Rowling βρέθηκε στο επίκεντρο για τις απόψεις της σχετικά με τους Trans. Για την ακρίβεια δήλωσε πως δεν είναι τρανσφοβική και πως οι ζωές τους έχουν αξία και έχουν δικαιώματα όπως του κάθε ανθρώπου αλλά έχει ταχτεί υπέρ της ιδεολογίας ότι οι τρανς γυναίκες δεν είναι γυναίκες. Η συγγραφέας έλαβε πρόσκληση για μια συνέντευξη για το μεγαλειώδες event αλλά η ομάδα της τα υλικά που είχαν στα αρχεία τους ήταν επαρκές.





Δεν υπάρχουν σχόλια: