Harry Potter 20th Αnniversary ( Reunion ) - Κυκλοφόρησε το Trailer

To 1990 ήρθε η μαγική ιδέα του Harry Potter στην J. K. Rowling. Το 1995 τελικά κατάφερε να ολοκληρώσει το πρώτο της βιβλίο Harry Potter and the Philosopher's Stone. Το απέστειλε σε 12 εκδοτικούς οίκους και όλες οι απαντήσεις ήταν αρνητικές. Το 1996 πήρε τελικά το πράσινο φως από τον εκδότη Barry Cunningham από το Bloomsbury και το 1997 το πρώτο της βιβλίο επιτέλους κυκλοφόρησε στα ράφια. Μέσα σε λίγες εβδομάδες προκάλεσε παγκόσμια αίσθηση που σηματοδότησε το ξεκίνημα του φαινομένου που ακούσει στο όνομα Harry Potter. 7 βιβλία συνολικά πουλώντας σχεδόν 450 εκατομμύρια αντίτυπα και μεταφράστηκαν σε 78 γλώσσες, οδηγώντας σε 8 επιτυχημένες ταινίες. Παρά τα τόσα χρόνια που έχουν περάσει, ο Harry Potter αποτελεί μέχρι και σήμερα μοναδικό και διαχρονικό.

20 χρόνια, λοιπόν, πέρασαν από τότε που κυκλοφόρησε η 1η ταινία και τώρα η HBO Max ετοιμάζει ένα ξεχωριστό και μοναδικό event, "Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts", για τους πιστούς φίλους της μαγείας το οποίο πρόκειται να προβληθεί στις 1 Ιανουαρίου το 2022.

Daniel Radcliffe, Rupert Grint και Emma Watson θα βρεθούν μαζί με τον σκηνοθέτη Chris Columbus αλλά και άλλα μέλη από την ταινία και θα μας ταξιδέψουν πίσω στον χρόνο μέσα από μια σειρά μαγευτικών συνεντεύξεων. Η Rowling δεν θα συμμετέχει στο reunion.

Κάποια από τα ονόματα που θα λάβουν μέρος στο event είναι οι εξής:

Helena Bonham Carter - Bellatrix Lestrange

Robbie Coltrane - Rubeus Hagrid

Ralph Fiennes - Lord Voldemort

Jason Isaacs - Lucius Malfoy

Gary Oldman - Sirius Black

Imelda Staunton - Dolores Umbridge

Tom Felton - Draco Malfoy

James Phelps - Fred Weasley

Oliver Phelps - George Weasley

Mark Williams - Arthur Weasley

Bonnie Wright - Ginny Weasley

Alfred Enoch - Dean Thomas

Matthew Lewis - Neville Longbottom

Evanna Lynch - Luna Lovegood

Ian Hart - Professor Quirrell






Δεν υπάρχουν σχόλια: