Clifford the Big Red Dog - Αποκτά Sequel

Η ταινία "Clifford the Big Red Dog" είναι βασισμένη στο παιδικό παραμύθι του Norman Bridwell που γράφτηκε το 1963 και έγινε ταινία κάνοντας πρεμιέρα στις 10 Νοεμβρίου ενώ στην χώρα μας την αναμένουμε στις 2 Δεκεμβρίου.

Υπόθεση: Η μικρή Emily Elizabeth θα πάρει σαν δώρο ένα μικρό κόκκινο σκυλάκι, τον Clifford. Η αγάπη της για αυτόν όμως θα οδηγήσει σε ένα μαγικό γεγονός. Θα ξυπνήσει μια μέρα και δει το μικρό της σκυλάκι να έχει μετατραπεί σε ολόκληρο γίγαντα μέσα στο διαμέρισμα τους στην Νέα Υόρκη. Η Emily μαζί με τον Clifford και τον θείο Casey θα μπλέξουν σε ξεκαρδιστικές περιπέτειες.

Την σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβε ο Walt Becker με πρωταγωνιστές τους ack Whitehall, Darby Camp, Tony Hale, Sienna Guillory, David Alan Grier, Russell Wong, Kenan Thompson, Tovah Feldshuh, Izaac Wang, Alex Moffat, Paul Rodriguez, Rosie Perez, Jessica Keenan Wynn, Russell Peters, Keith Ewell, Bear Allen-Blaine και John Cleese.

Η Paramount Pictures, λοιπόν, ανακοίνωσε πως το Sequel της ταινίας είναι σε ανάπτυξη χωρίς ωστόσο να έχει δώσει ημερομηνία κυκλοφορίας. Τα νέα αυτά έρχονται μετά την είδηση πως και η ταινία "Paw Patrol: The Movie" έχει πάρει το πράσινο φως για να αποκτήσει το δικό της Sequel.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: