Swagger - Η σειρά της Apple εμπνευσμένη από την ζωή του Durant

Γνωρίσαμε καλύτερα την Apple TV Plus μέσω της επιτυχημένης σειράς "Ted Lasso" και τώρα ετοιμάζει το επόμενο βήμα με το "Swagger", μια σειρά η οποία βασίζεται στα πρώτα χρόνια του Superstar του NBA, Kevin Durant ο οποίος θα διατελέσει και εκτελεστικός παραγωγός.

Ο νεαρός Jace Carson (Isaiah Hill) είναι ο καλύτερος στην περιοχή του αλλά για να συνεχίσει και να πραγματοποιήσει το όνειρο του να παίξει επαγγελματικά, θα χρειαστεί την βοήθεια του προπονητή Ike (O'Shea Jackson Jr.).

Η σειρά εξερευνά τον ανταγωνιστικό κόσμο της καλαθοσφαίρισης, τις οικογένειες και τους προπονητές που βαδίζουν σε μια λεπτή γραμμή μεταξύ των ονείρων και των φιλοδοξιών, της κερδοσκοπίας και της διαφθοράς. Εκτός γηπέδου, δείχνει πως είναι να μεγαλώνεις στην Αμερική. Η σειρά αποτελείται από 10 επεισόδια.

O’Shea Jackson Jr., Isaiah Hill, Shinelle Azoroh, Academy Award-nominee Quvenzhané Wallis, Caleel Harris, James Bingham, Solomon Irama, Ozie Nzeribe, Tessa Ferrer, Tristan Mack Wilds και Jason Rivera συμμετέχουν στην σειρά. - Πρεμιέρα 29 Οκτωβρίου 2021.


Δεν υπάρχουν σχόλια: