Masters of the Universe - Κυκλοφόρησε το Trailer του Part 2

Το Masters of the Universe ήταν από τις μεγαλύτερες επιτυχίες κινουμένων σχεδίων την δεκαετία του 80'. Για την ακρίβεια προβλήθηκε για δύο κύκλους, την περίοδο 1983-1985. Οι χαρακτήρες όμως πρωτοεμφανίστηκαν το 1981 ως παιχνίδια και έπειτα έγιναν κόμικ και σειρά.

Στο Netflix κυκλοφόρησαν ήδη τα πρώτα 5 επεισόδια του πρώτου κύκλου όπου βλέπουμε τον Σκέλετορ να προσπαθεί να εισχωρήσει στο Γκρέισκαλ, που βρίσκεται στον πλανήτη Ετέρνια, για να καταλάβει την σφαίρα της δύναμης από την αίθουσα της σοφίας. Ο He-Man ( Άνταμ )στην προσπάθεια του να προστατέψει την μαγεία που κρύβεται στην σφαίρα, θα απορροφήσει την ενέργεια με το σπαθί του το οποίο όμως θα σπάσει στην μέση. Το μισό θα βρεθεί στην Προτέρνια ( παράδεισος ) και το άλλο μισό στην Σαμπτέρνια ( η γη των νεκρών ). Το σπαθί όμως κρατούσε την μαγεία ζωντανή στον πλανήτη και αφού καταστράφηκε, ο πλανήτης αρχίζει σιγά σιγά να πεθαίνει. Στην προσπάθεια τους να σώσουν την Ετέρνια, μια ομάδα αποτελούμενη με καλούς και κακούς με επικεφαλής την Τίλα, θα ξεκινήσει ένα επικίνδυνο ταξίδι στους δύο κόσμους για να σφυρηλατήσουν ξανά το σπαθί και η μαγεία να επιστρέψει. Ωστόσο, ο Σκέλετορ δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του κουβέντα ..

Στο 2ο μέρος, το οποίο θα φτάσει στο Netflix στις 23 Νοεμβρίου, ο πόλεμος για την Eternia συνεχίζεται. Με τον Σκέλετορ τώρα να χειρίζεται το σπαθί της δύναμης, οι κουρασμένοι ήρωες της Eternia θα πρέπει να ενωθούν και να πολεμήσουν τις σκοτεινές δυνάμεις σε ένα δεύτερο συναρπαστικό μέρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: