Ανακοινώθηκε επίσημα το Sequel του Mortal Kombat

Η 1η ταινία κυκλοφόρησε μέσα στην χρονιά και εμείς σας έχουμε εκφράσει την γνώμη μας ( Κριτική ) για αυτήν και δώσαμε την βαθμολογία μας. Για όσους δεν γνωρίζουν, η ταινία βασίζεται στον βιντεοπαιχνίδι που κυκλοφόρησε στις 8 Οκτωβρίου το 1992 από την Midway Games και πρόκειται για ένα fighting game.

Στην ταινία είδαμε τον Cole Young τον μαχητή όπου δεν έχει ιδέα για την κληρονομιά που κουβαλάει όπως και για ποιον λόγο η αυτοκρατορία του Outworld έχει στείλει τους καλύτερους πολεμιστές της για να τον πιάσουν. Στην προσπάθεια του να σώσει τον εαυτό του και τους ανθρώπους που αγαπάει, θα σχηματίσει μια ομάδα από τους καλύτερους μαχητές της γης για να τους αντιμετωπίσει ενώ στην πορεία θα ανακαλύψει το πεπρωμένο του.

Είχαν κυκλοφορήσει εδώ και καιρό οι φήμες για ένα Sequel αλλά πλέον επιβεβαιώθηκε και επίσημα. Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το Sequel αλλά ξέρουμε πως ο Joe Taslim ( Sub-Zero ) έχει υπογράψει ήδη για επόμενες ταινίες Mortal Kombat οπότε θα είναι στην 2η ταινία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: