Η σειρά Seinfeld προσγειώνεται στο Netflix

Πρόκειται για γνωστή σειρά κωμωδίας η οποία προβλήθηκε το 1989 με 1998 και δημιουργήθηκε από τους Λάρι Ντέιβιντ και Τζέρι Σάινφελντ.

Η σειρά εκτυλίσσεται κυρίως σε ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν. Στη σειρά εκτός του Jerry Seinfeld, συμμετέχουν ο καλύτερος του φίλος George Costanza (Τζέισον Αλεξάντερ), η πρώην σύντροφός του Elaine Benes (Τζούλια Λουί-Ντράιφους) και ο γείτονάς Cosmo Kramer (Μάικλ Ρίτσαρντς). Σε πολλές περιπτώσεις, αναφέρονται στο εν λόγω σόου, ως «ένα σόου που δε γίνεται τίποτα», καθώς πολλά επεισόδιά του, αφορούν λεπτομέρειες της καθημερινής ζωής.

Ωστόσο, το Seinfeld, θεωρείται ευρέως ως ένα από τα πιο επιδραστικά sitcom που γυρίστηκαν ποτέ. Ενώ έχει βρεθεί σε πολυάριθμες λίστες μεταξύ των καλύτερων τηλεοπτικών σειρών, που γυρίστηκαν ποτέ, όπως σε λίστες του Entertainment Weekly, του Rolling Stone και του TV Guide. Μερικά από τα πιο γνωστά επεισόδια της σειράς ήταν τα The Chinese Restaurant, The Parking Garage και The Contest. Το 2013, η ένωση Writers Guild of America, το κατέταξε δεύτερο στη λίστα της με τις σειρές με το καλύτερο σενάριο (πρώτο τοποθετήθηκε το The Sopranos). Το E!, το ονόμασε ως τον «πρώτο λόγο που τα 90s ήταν τόσο σπουδαία». Επίσης, φράσεις και ατάκες της σειράς, χρησιμοποιούνται στην ποπ κουλτούρα.

Η σειρά, λοιπόν, από τις 1/10 θα προβάλλεται στο Netflix περιλαμβάνοντας και τις 9 σεζόν, δηλαδή 180 επεισόδια.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: