Ο Matt Long επιστρέφει στο Manifest για την 4η σεζόν στον Netflix

Το Manifest έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2018 στο NBC και περιγράφει τα γεγονότα μετά την ανώμαλη προσγείωση ενός αεροπλάνου ( πτήση: Τζαμάικα - Νέα Υόρκη ), όπου το πλήρωμα και οι επιβάτες της Montego Air Flight 828 ανακαλύπτουν πως έχουν περάσει πέντε χρόνια σε ό,τι φαινόταν σαν λίγες ώρες.

Η σειρά αρχές Ιουνίου έκλεισε και τον 3ο κύκλο της αλλά το NBC ανακοίνωσε πως δεν θέλει να συνεχίσει για μια ακόμη σεζόν και έτσι λοιπόν βρήκε στέγη στο Netflix για την 4η σεζόν η οποία θα αποτελείται από 20 επεισόδια χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε ακόμα αν θα κυκλοφορήσουν όλα με την μία ή ανά διαστήματα.

Ο Matt Long, λοιπόν, που παίζει στην σειρά τον Zeke Landon, επιβεβαίωσε πως θα επιστρέψει για την 4η και τελευταία σεζόν της σειράς. Σε αντίθεση με τους άλλους επιβάτες, ο Zeke δεν ήταν επιβάτης της πτήσης 828 ούτε είχε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο στο αεροπλάνο. Ωστόσο και ο ίδιος βίωσε με αυτούς την ίδια εμπειρία ενώ στην πορεία ανέπτυξε δεσμό με την Michaela ( Melissa Roxburgh ). Ο Zeke βίωσε μια φρικιαστική χιονοθύελλα ενώ ήταν σε πεζοπορία που τον ανάγκασε να βρει καταφύγιο σε μια σπηλιά. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό και πέθανε από το πολύ κρύο, επιστρέφοντας στην ζωή ένα χρόνο αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: