Ανακοινώθηκε το Sequel του Jungle Cruise

 

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στις 29/7 στους κινηματογράφους και το όλο εγχείρημα βασίζεται στο ομώνυμο θεματικό πάρκο της Disney, το Jungle Cruise.

Η Dr. Lily Houghton ( Emily Blunt ) θα ταξιδέψει από το Λονδίνο στον Αμαζόνιο για να ξεκινήσει ένα επικίνδυνο ταξίδι για μια ανακάλυψη που μπορεί να αλλάξει την ανθρωπότητα. Δίπλα της θα βρει τον Καπετάνιο Frank Wolff ( Dwayne Johnson ). Η Lily είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει το αρχαίο δέντρο με τις απαράμιλλες θεραπευτικές ικανότητες. Σε αυτήν την επική αναζήτηση, το απίθανο δίδυμο μας θα έρθει αντιμέτωπο με απίθανους κινδύνους και υπερφυσικές δυνάμεις που κρύβονται στην παραπλανητική ομορφιά του πλούσιου τροπικού δάσους.

Τώρα η Disney ανακοίνωσε πως η ταινία πρόκειται να έχει και Sequel. Dwayne Johnson και Emily Blunt πρόκειται να επιστρέψουν στην νέα ταινία ενώ ο Collet-Serra θα αναλάβει την σκηνοθεσία της και ο Michael Green το σενάριο.

Στο παρακάτω link μπορείτε να διαβάσετε την κριτική μας για την αρχική ταινία ( Link ) και μείνετε συντονισμένοι για να διαβάσετε όλα τα νεότερα και τις εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: