Όσα ξέρουμε για την νέα ταινία "The Old Guard 2"

Η ταινία κυκλοφόρησε μέσα στο 2020 στο Netflix και αφορούσε μια επίλεκτη ομάδα μισθοφόρων με αρχηγό την Andy (Charlize Theron),  όπου έχουν την ικανότητα να θεραπεύουν την οποιαδήποτε πληγή τους και να μην πεθαίνουν. Ωστόσο, λόγω αυτού του χαρίσματος, θα μπουν στο στόχαστρο ορισμένων οι οποίοι θέλουν να βρουν το μυστικό πίσω από την αθανασία τους και να το εκμεταλλευτούν για δικό τους όφελος.

Η 2η ταινία είναι γεγονός και την σκηνοθεσία της θα αναλάβει η Victoria Mahoney η οποία παίρνει τα ηνία από την Gina Prince-Bythewood. Theron, KiKi Layne, Matthias Schoenaerts, Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Veronica Ngo και Chiwetel Ejiofor θα επιστρέψουν στο Sequel.

Όσον αφορά την υπόθεση της 2ης ταινίας, με βάση τα post-credits της 1ης, καταλαβαίνουμε πως Quynh (Veronica Ngo), η πρώην συνεργάτιδα της Andromache (Theron), έχει κατά κάποιο τρόπο κατορθώσει να από μια εφιαλτική μοίρα όπου αναγκάζονταν να πεθαίνει και να ανασταίνεται ξανά και ξανά στον πάτο του ωκεανού. Ώστε επιτέλους θα απελευθερωθεί, είναι αναμενόμενο να ψάξει για εκδίκηση. Δεν γνωρίζουμε πότε η νέα ταινία θα κάνει πρεμιέρα αλλά ξέρουμε πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο 2022.

Δεν υπάρχουν σχόλια: