Το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ του Netflix για το πριν και το μετά τις 11/9

Η 11 Σεπτεμβρίου, η μέρα της επίθεσης στους δίδυμους πύργους, χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο πριν και το μετά που άλλαξε την ιστορία.

Το αποτελούμενο από 5 μέρη ντοκιμαντέρ και σε σκηνοθεσία Brian Knappenberger αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 1 Σεπτεμβρίου με αφορμή το πέρας 20 χρόνων από την ημέρα εκείνη. 

Το ντοκιμαντέρ προσφέρει διαφωτιστικές οπτικές και ιστορίες σχετικά με τα καταστροφικά γεγονότα που άλλαξαν την ιστορία των Η.Π.Α.. Από την σοβιετική εισβολή στο Αφγανιστάν το 1979 ως την παράδοση της χώρας στα χέρια των Ταλιμπάν λίγες εβδομάδες πριν την 20η επέτειο, η ιστορία συνεχίζει να γράφεται. Το κάθε μέρος θα διαρκεί 60 λεπτά και θα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα συνεντεύξεων από διάφορους διοικητικούς αξιωματικούς, πρώην μέλη της CIA, βετεράνους Αμερικανούς στρατιωτικούς, στρατιώτες του Αφγανιστάν, διοικητές του Ταλιμπάν, μέλη της κυβέρνησης του Αφγανιστάν και πολίτες οι οποίοι δεν είχαν μιλήσει μέχρι τώρα ποτέ στην κάμερα. Επίσης θα ρίχνει χώρο στις φωνές των επιζώντων της επίθεσης εκείνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: