Lord of the Rings: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας της σειράς ( Pic )

Τα γυρίσματα της 1ης σεζόν της σειράς ολοκληρώθηκαν σήμερα στην Νέα Ζηλανδία και η Amazon έδωσε στην δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία αλλά και την ημερομηνία της κυκλοφορίας.

Να θυμίσουμε πως η Amazon έχει αποκτήσει τα δικαιώματα της τριλογίας του " Lord of the Rings " έναντι του ποσό 250$ εκατομμυρίων και η 1η σεζόν αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22/09/2022 ενώ το κόστος της ανέρχεται στο αστρονομικό ποσό των 465$ εκατομμυρίων.

Η επερχόμενη παραγωγή του Amazon Studios φέρνει στις οθόνες για πρώτη φορά τους ηρωικούς θρύλους της ιστορίας της μυθικής Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης. Αυτό το επικό δράμα έχει δημιουργηθεί χιλιάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα του J.R.R. Το "The Hobbit" και το "The Lord of the Rings" του Tolkien, και θα φέρει τους θεατές πίσω σε μια εποχή στην οποία σφυρηλατήθηκαν μεγάλες δυνάμεις, βασίλεια ανέβηκαν στη δόξα και κατέρρευσαν, απίθανοι ήρωες δοκιμάστηκαν και που ο μεγαλύτερος κακοποιός που Tolkien απείλησε να καλύψει όλο τον κόσμο στο σκοτάδι. Η σειρά ακολουθεί ένα σύνολο χαρακτήρων, τόσο ήδη γνωστά όσο και νέα, καθώς αντιμετωπίζουν τη μακρόχρονη επανεμφάνιση του κακού στη Μέση Γη.

Το καστ περιλαμβάνει τους Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers και Daniel Weyman.



Δεν υπάρχουν σχόλια: