Το εκπληκτικό βιβλίο "The Night Agent" γίνεται σειρά στο Netflix

Γραμμένο από τον Matthew Quirk, το βιβλίο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σε πωλήσεις της New York Times. Ο Shawn Ryan θα συμμετάσχει στην παραγωγή της σειράς ως εκτελεστικός παραγωγός.

Πλοκή: Ο νεαρός πράκτορας του FBI Πίτερ Σάδερλαντ δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στην Αίθουσα Διαχείρισης Κρίσεων του Λευκού Οίκου. Όχι με τη δική του προϊστορία - ο πατέρας του, επίσης πράκτορας, κατηγορήθηκε ότι πουλούσε μυστικά στους Ρώσους με τραγικές συνέπειες για τον ίδιο.

Ο Πίτερ ξέρει πολύ καλά πως η παράβαση ενός κανόνα μπορεί να στοιχίσει ζωές. Και έχει τον νου του. Ειδικά σε αυτή την αίθουσα: στο άδυτο των μυστικών της Αμερικής. Ένα τηλεφώνημα στη διάρκεια της νυχτερινής βάρδιας ωστόσο αρκεί για να βρεθεί στην καρδιά μιας συνωμοσίας που ετοιμάζεται χρόνια, η οποία συμπεριλαμβάνει έναν ρώσο χαφιέ στα υψηλότερα κλιμάκια της κυβέρνησης. Ο προδότης θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε στον Λευκό Οίκο.

Για να σώσει τη χώρα, ο Πίτερ πρέπει να αγνοήσει τους κανόνες και να κάνει το σωστό, με οποιοδήποτε κόστος... ( Το βιβλίο είναι ένα από τα καλύτερα θρίλερ που έχουν κυκλοφορήσει και κρατάει τον αναγνώστη σε συνεχή εγρήγορση )

Η 1η σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: