Knives Out 2: Τελείωσαν τα γυρίσματα στην Ελλάδα

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας Rian Johnson ανακοίνωσε μέσω ενός Tweet πως τα γυρίσματα στην Ελλάδα ολοκληρώθηκαν ενός παράλληλα βρίσκονται στη μέση της ταινίας και κατευθύνονται στην επόμενη τοποθεσία τους για τα υπόλοιπα γυρίσματα.

Η πλοκή της ταινίας προς το παρόν δεν είναι φανερή. Το καστ όμως απαρτίζεται από τους Daniel Craig ως Benoit Blanc, Dave Bautista, Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Kate Hudson, Jessica Henwick, και Ethan Hawke.

Η πρώτη ταινία κυκλοφόρησε το 2019, βασισμένο στο μυθιστόρημα της Agatha Christie ~ Υπόθεση: Στα 85α γενέθλια του, ο μυθιστοριογράφος  Harlan Thrombey θα βρεθεί νεκρός. Την υπόθεση θα αναλάβει να διαλευκάνει ο διάσημος ντετέκτιβ Benoit Blanc ο οποίος θα πρέπει να βρει την λύση μέσα από ψέματα και αινιγματικές απαντήσεις. Όλοι είναι ύποπτοι και κανένας αθώος. Με συνολικά έξοδα 40 εκατομμύρια απέφερε 310 εκατομμύρια έσοδα παγκοσμίως.

Το Netflix αγόρασε έναντι του ποσού 400 εκατομμυρίων τα δικαιώματα για τα 2 Sequel που ακολουθούν με το Knives Out 2 να αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022.

Δεν υπάρχουν σχόλια: