House of Gucci: Κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο Trailer σε μια ταινία με μεγάλα αστέρια

Σε σκηνοθεσία Ridley Scott, η ταινία ρίχνει ματιές στις οικογενειακές υποθέσεις του οίκοι Gucci και πρόκειται για την αληθινή ιστορία του Maurizio Gucci, διαδόχου του διάσημου οίκου μόδας που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από έναν εκτελεστή. Τα φώτα των αρχών στράφηκαν έπειτα στην πρώην γυναίκα του την Patrizia Reggiani, η οποία ήταν και η εντολοδόχος της δολοφονίας του. 

Αυτή είναι η σύνοψη της ταινίας: Το House of Gucci εμπνέεται από τη σοκαριστική αληθινή ιστορία της οικογενειακής αυτοκρατορίας του ιταλικού οίκου μόδας των Gucci. Σε διάστημα τριών δεκαετιών, αγάπης, προδοσίας, ντεκαντάνς, εκδίκησης και εν τέλει ενός φόνου, θα δούμε τι σημαίνει να κουβαλάς ένα βαρύ όνομα, τι πραγματικά αξίζει και πόσο θα τεντώσει το σχοινί μια οικογένεια για να κρατήσει τον έλεγχο. 

Lady Gaga, Jared Leto, Adam Driver, Salma Hayek, Al Pacino και Jeremy Irons συνθέτουν το πολύ δυνατό καστ της ταινίας η βασίζεται στο βιβλίο  The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed  της Sara Gay Forden

 Πρεμιέρα: 24 Νοεμβρίου


Δεν υπάρχουν σχόλια: