Dexter: Κυκλοφόρησε το Trailer και η ημερομηνία πρεμιέρας της 9ης σεζόν

Η σειρά που αγαπήθηκε από εκατομμύρια θεατές ανά τον κόσμο επιστρέφει για ακόμα μια σεζόν ( 9η ). Βέβαια αυτό το ξέραμε ήδη εδώ και κάποιο καιρό, με την σειρά να αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 7 Νοεμβρίου του 2021. Η νέα σεζόν έχει τον τίτλο Dexter:New Blood.

Να θυμίσουμε ότι σειρά έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 2006 και ολοκλήρωσε 8 κύκλους μέχρι το 2013. Έπειτα πέρασαν οχτώ χρόνια απραξίας και επιστρέφει τελικά μέσα στο 2021 για μια ακόμα σεζόν αποτελούμενη από δέκα επεισόδια και θα μας δείξει τι έκανε ο Dexter στο μεσοδιάστημα που πέρασε μεταφέροντας τον πρωταγωνιστή μας αυτή την φορά στην μικρή πόλη Iron Lake, στην Νέα Υόρκη, έχοντας αλλάξει το όνομα του σε Jim Lindsay. Ο Dexter έχει αποδεχτεί την νέα του ζωή αλλά απόηχο ορισμένων απροσδόκητων γεγονότων σε αυτή την μικρή κοινότητα, ο Dark Passenger του θα τον γνεύσει.

Μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του John Lithgow, ήρθε και η ανακοίνωση της επιστροφής της Jennifer Carpenter στην 9η σεζόν. Ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος της ακόμα δεν ξέρουμε αλλά η ηθοποιός είχε υποδυθεί την υιοθετημένη αδελφή του Dexter Morgan την Debra η οποία όμως σκοτώθηκε στο φινάλε της 8ης σεζόν.

Δείτε το Trailer


Δεν υπάρχουν σχόλια: