Ξεκινάν σήμερα τα γυρίσματα του Aquaman 2 στην Αγγλία

Ο Jason Momoa ανέβασε ένα post την Κυριακή λέγοντας πως σήμερα δευτέρα ξεκινάνε τα γυρίσματα της ταινίας στην Αγγλία.

"Είμαι επιτέλους στην Αγγλία. Είναι ηλιόλουστος ο καιρό έξω. Είναι καταπληκτικό και πρόκειται να ξεκινήσω το Aquaman 2 αύριο. Σήμερα είναι η τελευταία μέρα του καφέ. Αύριο θα είμαι ξανθός. Υποθέτουμε ότι θα έχουν περισσότερη πλάκα. Θα δούμε".

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν επίσημα ξεκινήσει από τα μέσα Ιουνίου. Ο Jason Momoa επιστρέφει στην νέα ταινία της DC μαζί με τους Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II και Patrick Wilson.

Αυτή είναι η εικόνα που είχε ανεβάσει ο σκηνοθέτης και μας ενημέρωσε πως τα γυρίσματα ξεκίνησαν. Ακόμα δεν γνωρίζουμε και πολλά για το Sequel της ταινίας αλλά ξέρουμε πως υπάρχουν 7 βασίλεια της Ατλαντίδας ( Atlantis, Xebel, Fishermen, Brine, Trench, Deserters και ένα ακόμα μυστηριώδης ανώνυμο βασίλειο ).

Τι είναι όμως το Nercus που βλέπουμε στην φωτογραφία;

Το Nercus είναι μια υποβρύχια πόλη, υπάρχει μόνο για σύντομο χρονικό διάστημα και ποτέ στην ίδια τοποθεσία για δεύτερη φορά. Η πόλη αυτή οφείλει την ύπαρξη της σε έναν εξωγήινο δορυφόρο που περιοδικά εισέρχεται στην τροχιά της γης καθώς κινείται μέσω του γαλαξία. Το μαγνητικό πεδίο της Γης ενεργοποιεί μια συσκευή, ενσωματωμένη στον δορυφόρο, που ανοίγει μια τρύπα στον διαστατικό χώρο. Από αυτήν την τρύπα αναδύεται η Nercus. Η τοποθεσία της Necrus εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τη θέση του δορυφόρου στην τροχιά της Γης, τη στιγμή που διαμορφώνεται το διαστατικό χάσμα. Καθώς ο δορυφόρος απελευθερώνεται από την τροχιά της Γης, το διαστατικό χάσμα χάνει τη συνοχή, προκαλώντας την Necrus να εξασθενίσει. Η πόλη κυβερνάται από τον τυραννικό βασιλιά Mongo ενώ έχει βρεθεί σε πόλεμο με την Ατλαντίδα. Όλες οι παραπάνω πληροφορίες προέρχονται από τα κόμικ.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 16/12/2022.



Δεν υπάρχουν σχόλια: