Ο Vin Diesel εξηγεί την έχθρα του με τον The Rock

Η κόντρα τους φημολογείται ότι ξεκίνησε όταν ο Dwayne Johnson συμμετείχε στο Fast 5 με τον ηθοποιό να δέχεται πολύ καλές κριτικές για την ερμηνεία λέγοντας κιόλας πως ανέστησε το Franchise.

Βέβαια το συγκεκριμένο Franchise είναι δημιούργημα του Vin Diesel και δύο Alpha Dogs στον ίδιο χώρο δύσκολα να συνυπάρξουν και κάπως έτσι ξεκίνησε η κόντρα τους στα παρασκήνια μέχρι που κάποια στιγμή ήρθε και στο φως της δημοσιότητας όταν ο Dwayne Johnson χαρακτήρισε σε ένα του post στο Instagram τον Vin Diesel ότι δεν είναι επαγγελματίας και ευχαρίστησε όλους στην ταινία για την συνεργασία τους εκτός από τον Vin.

Ο Vin Diesel παραχώρησε μια συνέντευξη λέγοντας τα παρακάτω σχετικά με την έχθρα του με τον Dwayne Johnson " Ο χαρακτήρας του Hobbs ήταν δύσκολος χαρακτήρας να ενσωματωθεί. Η προσέγγιση μου εκείνη την στιγμή ήταν σκληρή αγάπη ώστε να τον βοηθήσω να πιάσει την απόδοση που χρειαζόταν. Σαν παραγωγός είπα εντάξει θα πάρουμε τον Dwayne Johnson ο οποίος είναι συσχετισμένος με την πάλη και θα τον συστήσουμε στο κινηματογραφικό κοινό που δεν τον ξέρει. Ο Hobbs σε χτυπάει σαν ένας τόνος από τούβλα και είμαι πολύ περήφανος για το αισθητικό αποτέλεσμα. Αυτό πήρε πολύ δουλειά. Κάποιες φορές έπρεπε να δώσω σκληρή αγάπη αλλά θα έκανα τα πάντα προκειμένου να πάρω τις αποδόσεις που θέλω σαν παραγωγός".

Τώρα τι ακριβώς ήταν αυτό που έκανε στα παρασκήνια και προκάλεσε την αντίδραση του Dwayne Johnson, μένει να φανεί ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: