Vin Diesel: Σκέψεις για Avatar και Spinoff/Prequel του Dom Toretto

Το F9 έχει ήδη ξεκινήσει να προβάλλεται σε μερικές χώρες αποφέροντας ήδη σχεδόν 270$ εκατομμύρια έσοδα. Ωστόσο είναι απορίας άξιο το πως πρόκειται να συνεχιστεί το όλο εγχείρημα ..

Ο κυρίως πρωταγωνιστής του Franchise ο Vin Diesel μιλώντας στο Vulture τόνισε πως θα επιθυμούσε μια σόλο ταινία για τον χαρακτήρα του τον Dom, η οποία θα ήταν ένα Spinoff ή Prequel.

" Πιστεύω ότι μια ιστορία σχετικά με τον Toretto δεν βρίσκεται εκτός τραπεζιού. Θα έλεγα πως τίποτα δεν είναι εκτός τραπεζιού."

Ωστόσο το Fast & Furious δεν είναι το μόνο εγχείρημα στο οποίο ενδέχεται να συμμετάσχει ο ηθοποιός καθώς ρωτήθηκε για το αν πρόκειται να παίξει σε κάποιο από τα Sequel του Avatar του James Cameron. Βέβαια αυτή η απορία δεν ήρθε από το πουθενά αλλά ο ίδιος ο ηθοποιός πυροδότησε τις φήμες όταν ανέβασε ένα βίντεο με τον σκηνοθέτη μαζί όντας μαζί στην Manhattan Beach Studios.

" Πέρασα χρόνο με τον σκηνοθέτη αλλά δεν έχουμε κάνει κάποιο γύρισμα μαζί ακόμα. Αγαπώ τον James Cameron και την σειρά του και νομίζω πως είναι ασφαλές να πω πως θα συνεργαστούμε μαζί".

Δεν υπάρχουν σχόλια: