Πήρε το πράσινο φως το Prequel της ταινίας "Beauty and the Beast"

Το πράσινο φως πήρε το Prequel της ταινίας "Beauty and the Beast" το οποίο θα κυκλοφορήσει σε μορφή σειράς από την Disney Plus.

Στο καστ περιλαμβάνονται οι Luke Evans και Josh Gad οι οποίοι θα παίξουν τους ρόλους των Gaston και LeFou (Louie) ενώ προστέθηκε και η Briana Middleton στον ρόλο της Tilly, ετεροθαλής αδελφή του LeFou.

Η σειρά θα ακολουθεί την παραπάνω τριάδα καθώς οι η παρέα θα ξεκινήσει ένα απρόσμενο ταξίδι. Ενώ τα μυστήρια του παρελθόντος αποκαλύπτονται και οι κίνδυνοι του τώρα μεγαλώνουν, παλιοί φίλοι και νέοι εχθροί αποκαλύπτουν ότι αυτό το γνωστό βασίλειο φιλοξενεί πολλά μυστικά.

Η σειρά θα κυκλοφορήσει αρχικά με 8 επεισόδια. Παραγωγή - σκηνοθεσία - σενάριο έχουν αναλάβει οι Gad, Edward Kitsis και Adam Horowitz. Η παραγωγή της σειράς αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο 2022.

Τέλος, ο Gary Marsh ( Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Disney Branded Television ), ανέφερε πως στην σειρά θα εξηγηθούν κάποια πράγματα όπως πως οι Gaston και Lefou έγιναν φίλοι και πως η μυστηριώδεις μάγισσα έκανε αυτό το μοιραίο ξόρκι και μεταμόρφωσε τον πρίγκιπα σε τέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: