Το Orphan απέκτησε Prequel

Η ταινία κυκλοφόρησε το 2009 αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις στους φαν του συγκεκριμένου είδους ταινίας.

Πλοκή: Η Kate και ο John Coleman ανοικοδομούν τον προβληματικό γάμο τους. Η Kate είχε πρόβλημα με το ποτό, αλλά είναι σε θεραπεία και είναι σε καλή κατάσταση. Έχει μείνει νηφάλια για ένα χρόνο. Το ζευγάρι αποφασίζει να υιοθετήσει ένα παιδί. Όταν γνωρίζουν την εννέα ετών Ρωσίδα Esther, στο Ορφανοτροφείο Αγία Μαρίνα, αμέσως ερωτεύονται με τον μορφωμένο ορφανό. Ο νεαρός γιος τους, ο Daniel, είναι εχθρικός με την νέα αδελφή του, αλλά η κουφή κόρη τους, η Max, γοητεύεται μαζί της  από την πρώτη στιγμή. Τελικά, η Kate αρχίζει να αισθάνεται ότι η Esther ότι ίσως να είναι ψυχολογικά διαταραγμένη. Ο John αρνείται να ακούσει τις ανησυχίες της γυναίκας του, και οι πληγές στο γάμο τους ανοίγουν εκ νέου. Η Kate καλεί αδελφή την Abigail από το ορφανοτροφείο, και η καλόγρια την ενημερώνει ότι η Esther έχει μια ταραγμένη και μυστηριώδη ιστορία.  Η Kate ερευνά περαιτέρω στο παρελθόν της Esther και ανακαλύπτει ότι δεν όλα αυτά που προσποιείται ότι είναι. 

Το Prequel είναι γεγονός και θα ονομάζεται "Orphan: First Kill". Την σκηνοθεσία της ταινίας θα αναλάβουν οι William Brent Bell και Julia Styles ενώ το σενάριο ο David Coggeshall.

Πάντως σε μια συνέντευξη που παραχώρησε η ηθοποιός Isabelle Fuhrman, τόνισε πως πρόκειται για κάτι διαφορετικό που δεν το περιμένουμε και το οποίο πρόκειται να είναι πολύ συναρπαστικό.

Στην νέα ταινία "Orphan: First Kill", η Esther θα οργανώσει μια απόδραση από μια Εσθονική ψυχιατρική κλινική και θα ταξιδέψει στην Αμερική όπου θα παριστάνει την χαμένη κόρη μιας πλούσιας οικογένειας. Ωστόσο, η εμφάνιση μιας ρυτίδας θα την προδώσει και θα την φέρει αντιμέτωπη με την μητέρα της οικογένειας η οποία θα κάνει τα πάντα για να προστατέψει την οικογένεια της.

Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: