Νέο σκληρό γουέστερν από το Netflix

"The Harder They Fall" θα λέγεται το νέο γουέστερν από το Netflix και πρόκειται να πέσει πολύ πιστολίδι όμως μαρτυράει το Trailer της ταινίας.

Υπόθεση: Όταν ο παράνομος Nat Love (Jonathan Majors) μαθαίνει πως ο εχθρός του Rufus Buck (Idris Elba) απελευθερώνεται από την φυλακή, συγκεντρώνει την συμμορία του για να τον εντοπίσει και να πάρει εκδίκηση. Δίπλα του θα βρει την πρώην ερωμένη του Mary και τους θερμόαιμους Bill Pickett και Jim Beckwourth. Από την άλλη ο Rufus έχει το δικό του πλήρωμα που δεν έχουν μάθει να χάνουν.

Την σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Jeymes Samuel, το σενάριο οι Samuel και Boaz Yakin και την παραγωγή οι Shawn Carter, James Lassiter, Lawrence Bender και Jeymes Samuel.

Στο καστ περιλαμβάνονται οι Jonathan Majors, Zazie Beetz, Delroy Lindo, LaKeith Stanfield, Danielle Deadwyler, Edi Gathegi, R.J. Cyler, Damon Wayans Jr., Deon Cole, Regina King και Idris Elba.

Ημερομηνία πρεμιέρας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αλλά η ταινία θα κυκλοφορήσει στο Netflix και σε επιλεγμένες αίθουσες κινηματογράφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: