Ο John Lithgow επιστρέφει στην 9η σεζόν Dexter

Η σειρά που αγαπήθηκε από εκατομμύρια θεατές ανά τον κόσμο επιστρέφει για ακόμα μια σεζόν ( 9η ). Βέβαια αυτό το ξέραμε ήδη εδώ και κάποιο καιρό, με την σειρά να αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο του 2021.

Να θυμίσουμε ότι σειρά έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 2006 και ολοκλήρωσε 8 κύκλους μέχρι το 2013. Έπειτα πέρασαν οχτώ χρόνια απραξίας και επιστρέφει τελικά μέσα στο 2021 για μια ακόμα σεζόν αποτελούμενη από δέκα επεισόδια και θα μας δείξει τι έκανε ο Dexter στο μεσοδιάστημα που πέρασε μεταφέροντας τον πρωταγωνιστή μας αυτή την φορά στην Νέα Υόρκη.

Στην 9η σεζόν όμως θα έχουμε και μια εμφάνιση έκπληξη. Την επιστροφή του John Lithgow ο οποίος θα παίξει ξανά τον Arthur Mitchell γνωστό και ως Trinity Killer από τον 4ο κύκλο. Τι συμβαίνει όμως πραγματικά; Αφού στον 4ο κύκλο τον είδαμε να πεθαίνει στα χέρια του Dexter.

Η επιστροφή του είναι γεγονός, δεν τίθεται προς αμφισβήτηση. Το θέμα είναι όμως πως θα επιστρέψει. Εικάζεται απλά προς το παρόν ότι μπορεί να επιστρέψει ως Dark Passenger του Harrison, του υιού του Dexter. Έτσι και αλλιώς σε τελική ανάλυση λέγεται ότι ο John Lithgow θα συμμετέχει μόνο σε μία μέρα γυρίσματος στο Los Angeles, οπότε δεν πρόκειται για κάποιον μεγάλο ρόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: