"House of the Dragon" - Είναι το μοναδικό Spinoff μέχρι στιγμής και πρόκειται να είναι εκπληκτικό

Έρχεται το Prequel του Game of Thrones και αυτό ακούει στο όνομα " House of the Dragon". Αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2022 σύμφωνα με το teaser του HBO.

Ο επικεφαλής περιεχομένου της HBO Max Casey Bloys έδωσε μια συνέντευξη στο Variey στο οποίο ξεκαθάρισε ορισμένα πράγματα. " Το House of the Dragon είναι το μοναδικό το οποίο γυρίζεται. Ο κόσμος μπορεί να πιστεύει ότι γυρνάμε άλλες 10 σειρές αυτή την στιγμή αλλά αυτό είναι το μοναδικό το οποίο θα προβληθεί το 2022. Όλα τα υπόλοιπα βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια και θα δούμε πως θα εξελιχτούνε. Πρόκειται να είναι φαντασμαγορικό. Το καστ που έχουμε συλλέξει είναι πολύ καλό ".

Η σειρά αυτή την στιγμή γυρίζεται στην Αγγλία και αυτό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι πρόκειται για 10 επεισόδια τα οποία είναι βασισμένα στο μυθιστόρημα "Fire & Blood" του Martin. Γυρίσματα πρόκειται επίσης να γίνουν στην Ισπανία.

Κάποια από τα επιβεβαιωμένα μέλη της σειράς είναι οι εξής:

• Olivia Cooke ( ως η βασίλισσα Alicent Hightower )
• Matt Smith    ( ως ο πρίγκιπας Daemon Targaryen )
• Emma D' Arcy ( ως η πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen )
• Paddy Considine ( ως ο βασιλιάς  Viserys I Targaryen )

Η σειρά μας πηγαίνει 300 χρόνια πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones και μας εξιστορεί την ιστορία του οίκου Targaryen, τις βίαιες μάχες και γεγονότα στα οποία ενεπλάκησαν. Θα ακολουθήσει τον χορό των Δράκων, τον εμφύλιο στον οίκο του Targaryen μεταξύ των αδελφών Aegon II και Rhaenyra οι οποίοι μάχονται για τον θρόνο μετά τον θάνατο του πατέρα τους Viserys I. Θα δούμε τον θάνατο των πιο δυνατών δράκων του οίκου Targaryen και μετά τον πόλεμο θα εξαφανιστούν μέχρι την στιγμή που 300 χρόνια μετά η Daenerys θα γεννήσει 3 δράκους.






Δεν υπάρχουν σχόλια: