Νέα ταινία σχετικά με το Everest που θα σου κόψει την ανάσα

Δεν πέρασαν πολλά χρόνια, για την ακρίβεια το 2015, όπου η κυκλοφόρησε η δραματική ταινία Everest που διηγείται την πραγματική ιστορία μιας ομάδας ορειβατών που το 1996 προσπάθησαν να φτάσουν στην κορυφή του βουνού βρίσκοντας τους εαυτούς τους αντιμέτωπους με απίστευτες καιρικές συνθήκες και να παλεύουν με την ζωή τους.

Τώρα ο σκηνοθέτης της ταινίας Edge of Tomorrow, ο Doug Liman, ετοιμάζεται να προχωρήσει στην παραγωγή μιας νέας ταινίας που με θέμα το Έβερεστ, έχοντας ήδη στο πλευρό του τους Ewan McGregor (Trainspotting, Moulin Rouge), Sam Heughan (Outlander) και Mark Strong (Green Lantern, Shazam!).

Η νέα ταινία θα μας πάει ακριβώς 100 χρόνια πίσω, όπου το 1921 το Έβερεστ παραμένει ακόμα μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στην γη όπου κανείς δεν έχει κατακτήσει ακόμα. Πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι έχουν θυσιάσει την λογική και την ζωή τους για να φτάσουν στην κορυφή του βουνού. Ο George Mallory (McGregor) θα επιλεχτεί από τον Arthur Hinks (Strong) για να καταφέρει να κάνει το αδύνατο δυνατό. Μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, η βρετανική αυτοκρατορία βρίσκεται σε μια απελπιστική κατάσταση ψάχνοντας μια νίκη αλλά για τον Mallory δεν πρόκειται για κάποιο πατριωτικό θέμα αλλά ένα προσωπικό τεστ/πρόκληση. Ανεβαίνοντας σε ένα βουνό χωρίς οξυγόνο, αντιμετωπίζοντας απίστευτες καιρικές συνθήκες, ο Mallory θα αφήσει πίσω του γυναίκα και παιδιά και θα προσπαθήσει να κάνει το αδύνατο με κίνδυνο την ζωή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: