Η Emilia Clarke θα κυκλοφορήσει το δικό της κόμικ βιβλίο

Η Emilia Clarke, την οποία την γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της στο Game of Thrones, πρόκειται να κυκλοφορήσει το δικό της βιβλίο κόμικ μέσα στον Ιούλιο, 21/7, με τον τίτλο M.O.M. - Mother of Madness.

Πρωταγωνίστρια είναι μία τραγουδίστρια που ονομάζεται Maya, η οποία μεγαλώνοντας μαθαίνει ότι διαθέτει υπερδυνάμεις και αποφασίζει να αναπτύξει αυτές τις ικανότητες για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων.

"Είναι μια ανύπαντρη μητέρα η ηρωίδα. Από εκεί γεννήθηκε η ιδέα, ότι οι ανύπαντρες μητέρες είναι πραγματικά ηρωίδες που μπορούν και τα βγάζουν πέρα με τις καταστάσεις. Πάντα αποκαλούμε τις μητέρες υπερηρωίδες και μου αρέσει, τι θα συνέβαινε αν ήταν; Τι θα γινόταν αν ήταν πραγματικά υπερηρωίδες. Η Maya είχε μια πολύ σκληρή ζωή και βρίσκει τον εαυτό της σε ένα μέρος, όπου όλα όσα την κάνουν μοναδική, τα μισεί και ντρέπεται γι αυτά. Μόνο όταν ανακαλύπτει τις δυνάμεις της αποδέχεται πραγματικά ποια είναι.. Σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο να έχουμε όλα τα πράγματα που δεν αρέσουν στις γυναίκες, να τα ανατρέψουμε και να τα κάνουμε εκείνα που την κάνουν υπεράνθρωπη. Είναι πολύ προσωπική η εμπειρία που έχουν όλοι με τα κόμικς. Αυτοί είναι χαρακτήρες για τους οποίους οι άνθρωποι είναι παθιασμένοι και για τους οποίους ενδιαφέρονται βαθιά και συνδέονται μαζί τους. Ήθελα να παρουσιάσω έναν νέο χαρακτήρα και να δω αν οι άνθρωποι συνδέονται με την πρωταγωνίστρια και τον τρόπο με τον οποίο τους επηρεάζει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: