Don’t Breathe 2: Κυκλοφόρησε το Trailer της καταπληκτικής ταινίας τρόμου ( Vid )

Ο Stephen Lang επιστρέφει για έναν δεύτερο γύρο. Το ότι είναι τυφλός δεν σημαίνει ότι μπορείς και να τα βάλεις μαζί του.

Η ταινία που αποτελεί sequel της πρώτης του κυκλοφόρησε το 2013, ακολουθεί τον τυφλό άντρα όπου χρόνια αργότερα όπου ζει σε μια απομονωμένη καμπίνα με ένα νεαρό κορίτσι όπου έμεινε ορφανό έπειτα από μια καταστροφική πυρκαγιά. Όταν μια ομάδα εγκληματιών απαγάγουν το κορίτσι, ο τυφλός άντρας θα πρέπει να αφήσει την ασφάλεια της καμπίνας και να την σώσει.

Η πρώτη ταινία έλαβε μέρος στο Ντιτρόιτ, όπου μια ομάδα διαρρηκτών θα προσπαθήσουν να εισβάλλουν στο σπίτι ενός τυφλού και να τα πάρουν 300 χιλιάρικα. Αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο τα φανταζόντουσαν καθώς ο τυφλός έχει δολοφονικές ικανότητες και οι διαρρήκτες από θύτες θα γίνουν τα θύματα καθώς θα προσπαθούν να βρούνε τρόπο να φύγουν από το σπίτι. Αργότερα θα αποκαλυφθεί ότι είχε απαγάγει μια γυναίκα και την είχε αφήσει έγκυο με την ελπίδα να αντικαταστήσει την κόρη του, η οποία σκοτώθηκε σε ένα ατύχημα. Όταν καταλάθος θα πυροβολήσει την κρατούμενη του κατά την διάρκεια της ληστείας, αρπάζει και βιάζει μια από τους διαρρήκτες και αποφασίζει πως αυτή θα κυοφορήσει το παιδί του τώρα.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 13 Αυγούστου και την σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Rodo Sayagues.


Δεν υπάρχουν σχόλια: