Η Τζένιφερ Άνιστον αποκαλύπτει αν έκανε σεξ με τον Ντέιβιντ Σουίμερ

Τα πράγματα στη θέση τους θέλησε να βάλει η Τζένιφερ Άνιστον για τη σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή της στα «Φιλαράκια», Ντέιβιντ Σουίμερ.

Σε συνομιλία με τις επίσης συμπρωταγωνίστριές της στην αγαπημένη σειρά, Κόρτνεϊ Κοξ και Λίζα Κούντροου στο The Howard Stern Show την Τετάρτη, η 52χρονη ηθοποιός είπε ότι η ίδια και ο 54χρονος Σουίμερ ποτέ δεν εκδήλωσαν τον έρωτα που αισθάνονταν ο ένας για τον άλλον.

Όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή Χάουαρντ Στερν γιατί δεν έκανε σεξ με τον «Ρος» από τα Φιλαράκια, η Άνιστον απάντησε: «Ήταν αξιαγάπητος, ο Ντέιβιντ ήταν υπέροχος.

Ήμασταν σε σχέσεις και ποτέ δεν ήταν ποτέ η κατάλληλη στιγμή και δεν θα είχε λειτουργήσει. Η ομορφιά αυτού ήταν πως όποια συναισθήματα είχαμε κυριολεκτικά διοχετεύτηκαν στον Ρος και τη Ρέιτσελ», σημείωσε, σύμφωνα με το People.

«Αλλά όχι, ποτέ στη ζωή μου δεν ήμασταν μαζί. Και η Κόρτνεϊ με τη Λίζα θα το γνώριζαν επειδή θα το είχαν ακούσει. Μπορούν να το εγγυηθούν για μένα», σημείωσε, με την 57χρονη Κοξ να σχολιάζει πως «είναι αλήθεια».

«Ο Χάουαρντ δεν θα με πιστέψει», είπε τότε η Άνιστον. «Όχι, προφανώς θα έλεγα περήφανα ότι έκανα σεξ με τον Σουίμερ αν είχε συμβεί. Αλλά όχι».

Τον περασμένο μήνα, ο Ντέβιντ Σουίμερ και η Τζένιφερ Άνιστον πέταξαν τη βόμβα στο επετειακό επεισόδιο Friends: The Reunion του HBO Max: Ο έρωτας του Ρος και της Ρέιτσελ δεν έμεινε μόνο στο γυαλί.

Σε μια συνέντευξη αργότερα στο The Hollywood Reporter, οι δημιουργοί της σειράς, Μάρτα Κάουφμαν και Ντέιβιντ Κρέιν μαζί με τον παραγωγό Κέβιν Μπράιτ, ρωτήθηκαν αν γνώριζαν για τα συναισθήματα ανάμεσα στους δυο ηθοποιούς στη διάρκεια των γυρισμάτων.

«Ήταν πολύ καυτό θέμα στο πλατό επειδή ο ηλεκτρισμός μεταξύ τους στις σκηνές ήταν τύπου, “Θεέ μου, δεν γίνεται να παίζουν ρόλο σε αυτό, κάτι πρέπει να υπάρχει!”. Όλοι υποψιάζονταν ότι κάτι έτρεχε. Οι φήμες είχαν ένα όριο», είπε ο Μπράιτ.

Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: