Εκτός "Blacklist" ο δημιουργός της σειράς Jon Bokenkamp

Ο δημιουργός της σειράς Jon Bokenkamp ανακοίνωσε σήμερα πως αποχωρεί από το "Blacklist", η οποία ολοκλήρωσε την 8η σεζόν της εχθές το βράδυ.

«Αγαπητοί Blacklisters: Ήθελα να σας γράψω απευθείας για να σας ενημερώσω ότι έχω πάρει τη δύσκολη απόφαση να αφήσω το "The Blacklist ". Μου αρέσει αυτή η παράσταση με όλη μου την καρδιά, και ήταν ένα απίστευτο ταξίδι, αλλά μετά από οκτώ χρόνια νομίζω ότι ήρθε η ώρα να βγω από τη ζώνη άνεσής μου, να δοκιμάσω κάτι καινούργιο και να εξερευνήσω μερικούς από τους άλλους χαρακτήρες και ιστορίες που σέρνονται στο μυαλό μου. 

Ενώ είμαι ενθουσιασμένος για αυτό το επόμενο κεφάλαιο, θα έλεγα ψέματα αν δεν παραδεχόμουν ότι έχω ανάμεικτα συναισθήματα για την αναχώρησή μου. Το "Blacklist" είναι μια οικογένεια και το να αποχαιρετάς είναι δύσκολο. Μου λείπουν ήδη οι συνάδελφοί μου oi συγγραφείς, το εξαιρετικό καστ και το ατρόμητο πλήρωμα μας, αλλά πάνω απ 'όλα θα μου λείψετε όλοι εσείς οι θαυμαστές. Το να έχεις τη δυνατότητα να πεις μια νέα ιστορία κάθε εβδομάδα - σε ένα κοινό ενθουσιασμένο να παρακολουθεί - είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μου άρεσε πολύ να παρακολουθώ τα tweets και τα podcast σας, τις ανακεφαλαιώσεις σας και τις σελίδες Tumblr, την τέχνη και τις θεωρίες σας και τη φαντασία των θαυμαστών. 

Είμαι πιθανότατα μεροληπτικός, αλλά οι θαυμαστές του δεν είναι απλά αφοσιωμένοι αλλά είναι και έξυπνοι και δύσκολο να τους ξεγελάσεις. Είστε η ψυχή της εκπομπής μας και ο ενθουσιασμός σας με αφήνει να αισθάνομαι - περισσότερο από οτιδήποτε - ευγνώμων. Πιστεύω πραγματικά ότι η σειρά παραμένει γεμάτη ζωή, δημιουργικά ισχυρή και ότι οι φωτεινές μέρες είναι μπροστά μας. Λοιπόν, εντάσσομαι στην παρέα σας ως θαυμαστής  για να δούμε πού θα μας οδηγήσει το "The Blacklist" στη συνέχεια. Σας ευχαριστώ για οκτώ απίστευτες σεζόν.»  έγραψε στο Twitter.

Με το τέλος της 8ης σεζόν και η ηθοποιός Megan Boone πρόκειται να προκαλέσει πανικό στους φαν της σειράς καθώς θα αποχωρήσει. Η αποχώρηση φημολογείται ότι ήρθε από κοινού και πως η ηθοποιός έχει ήδη προγραμματίσει την επόμενη κίνηση της ενώ η 9η σεζόν της σειράς αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: