Η 3η σεζόν "The Boys" θα αφήσει τους φαν με το στόμα ανοιχτό

Η 2η σεζόν έχει τελειώσει σχεδόν εδώ και 9 μήνες και με την παραγωγή της 3ης να βρίσκεται σε εξέλιξη στο Τορόντο, είναι ακόμα αβέβαιο πότε θα επιστρέψει. Ωστόσο ο Antony Starr δήλωσε πως αξίζει η αναμονή.

"Ω θεέ μου! Η 3η σεζόν είναι από τις απολαυστικές σεζόν στην τηλεόραση που είχα την τύχη να αποτελώ μέρος της. Πέρασα υπέροχα στην 2η σεζόν και σκέφτηκα πως κάναμε κάτι πολύ καλό στην 2η σεζόν καθώς την πήγαμε παραπάνω σε πολλά επίπεδα. Είναι η αγαπημένη μου η 3η για πολλούς λόγους που δεν μπορώ να σας αποκαλύψω. Είμαι πάντα περίεργος να δω οι σεναριογράφοι τι μας ετοιμάζουν. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως οι φαν θα πάθουν την πλάκα τους με την 3η σεζόν".

Η σειρά βασίζεται στα κόμικς των Garth Ennis και Darick Robertson. Είναι δημιούργημα του Eric Kripke, ο οποίος είναι εκτελεστικός παραγωγός με τους Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Neal H. Moritz, Dan Trachtenberg, Craig Rosenberg και Phil Sgriccia, μεταξύ άλλων. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από μία ομάδα που προσπαθεί να κρατήσει υπό έλεγχο τους υπερήρωες του κόσμου και να τους κάνει να λογοδοτήσουν για τα όποια εγκλήματά τους. Τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν ξεκίνησαν πριν από λίγους μήνες. Σε αυτή αναμένουμε να δούμε τον Homelander να παίρνει το μονοπάτι της εκδίκησης και να γίνεται "μανιακός δολοφόνος".

Η σειρά προβάλλεται από την Amazon Prime.

Δεν υπάρχουν σχόλια: