Zack Snyder Vs Warner Bros

Μέσα στην χρονιά κυκλοφόρησε η ταινία Zack Snyder's Justice League έπειτα από απαίτηση του κοινού και η ταινία απέσπασε τρομερές κριτικές με το κοινό να θέλει να δει και την συνέχεια. Ωστόσο, κάτι τέτοιο όπως διευκρίνισε η Warner Bros δεν πρόκειται να συμβεί.

Παρόλα αυτά και δεδομένης και επιτυχίας θα περίμενε κανείς ότι οι σχέσεις μεταξύ του σκηνοθέτη και του στούντιο θα ήταν καλές αλλά συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Μιλώντας στην Uproxx ο Zack Snyder είπε πως " Δουλεύοντας για την Warner Bros ήταν σαν βασανιστήρια. Πιστεύω πως για κάποιο λόγο είμαι για αυτούς σαν ένα σπυρί στον κώλο. Ω θεέ μου ήταν τόσο ωραία και διασκεδαστικά στο να κάνω την δικιά μου εκδοχή του Justice League αλλά η Warner Bros μου έκανε παρατήρηση όλη την ώρα για τον οποιονδήποτε λόγο. Δεν ξέρω για ποιο λόγο τους προκαλώ τέτοια συμπεριφορά γιατί δεν τους προκαλώ για να είμαι ειλικρινής. Δεν θέλω μπλεξίματα αλλά δεν πρόκειται και να κάτσω στην άκρη και να τους αφήσω να συμπεριφέρονται έτσι .. Αυτοί είναι που είναι επιθετικοί προς εμένα, εγώ δεν έχω κάνει τίποτα".

Πάντως προς το παρόν μπορούμε να απολαύσουμε την νέα του ταινία "Army of the Dead" η οποία από τις 14/5 κυκλοφορεί στις αίθουσες των κινηματογράφων και από τις 21/5 θα προβάλλεται στο Netflix.

Δεν υπάρχουν σχόλια: