Τίτλοι τέλους για την σειρά "This Is Us"

Η σειρά "This Is Us" που αποτελεί τον καλύτερο πρόγραμμα ψυχαγωγίας του NBC, θα ρίξει τίτλους τέλος. Για την ακρίβεια η 6η σεζόν που ετοιμάζεται να προβληθεί μέσα στο 2021 θα είναι και η τελευταία σύμφωνα με τον δημιουργό της σειράς Dan Fogelman.

Η σειρά η οποία έχει βαθμολογία 8,7 στο IMDB και ξεκίνησε να προβάλλεται από το 2016.

Πλοκή: Όλοι έχουν οικογένεια. Και κάθε οικογένεια έχει τη δική της ιστορία. Η σειρά This Is Us αφηγείται τη ζωή της οικογένειας Pearson μέσα στις δεκαετίες: από τον Jack (Milo Ventimiglia) και τη Rebecca (Mandy Moore) ως νεαρούς γονείς στα 80s μέχρι τα 37χρονα - σήμερα - παιδιά τους Kevin (Justin Hartley), Kate (Chrissy Metz) και Randall (Sterling K. Brown), τα οποία αναζητούν τον έρωτα και την ολοκλήρωση.

Η δραματική αυτή κομεντί βασίζεται στην αληθινή ζωή και αποκαλύπτει πώς τα πιο ασήμαντα γεγονότα στη ζωή μας, επηρεάζουν το χαρακτήρα μας και πώς οι σχέσεις μας με άλλους ανθρώπους μπορούν να υπερβούν τον χρόνο, την απόσταση, ακόμα και τον θάνατο. Από τον σεναριογράφο και τους σκηνοθέτες του Crazy, Stupid, Love έρχεται μια σύγχρονη σειρά που θα σας καλωσορίσει σε μια οικογένεια την οποία θα νιώσετε ότι γνωρίζετε χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: