Κυκλοφόρησε η αφίσα της νέας ταινίας Rocky IV Director's Cut

Ο Sylvester Stallone μοιράστηκε στον λογαριασμό του στο Instagram την πρώτη αφίσα της ταινίας "Rocky IV Director's Cut". Η ταινία κυκλοφόρησε το 1985 και έκτοτε ο ηθοποιός/σκηνοθέτης ήθελε να κυκλοφορήσει και την Director's Cut εκδοχή της ταινίας.

* Σε αυτό το σημείο να εξηγήσουμε για όσους δεν γνωρίζουν τι σημαίνει το Director's Cut: Το Director's Cut είναι μια έκδοση μιας ταινίας που ταιριάζει με το αρχικό όραμα του σκηνοθέτη. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι σκηνοθέτες δεν έχουν τα προνόμια της "τελικής περικοπής", είναι το στούντιο που υπαγορεύει την έκδοση που κυκλοφορεί. Το Cut's Director κυκλοφορεί συνήθως αφού η ταινία κυκλοφορήσει πρώτα στις αίθουσες.

Η νέα αυτή εκδοχή της ταινίας πρόκειται να εξαλείψει κάποιες σκηνές ενώ θα φέρει στο προσκήνιο κάποιες άλλες διαγραμμένες όπως στιγμές από τον αγώνα του Apollo με τον Drago. Η ταινία έχει ολοκληρωθεί ενώ προς το παρόν είναι άγνωστη η ημερομηνία κυκλοφορίας της και το αν θα παιχτεί στο σινεμά ή σε κάποια πλατφόρμα. Το μόνο που γνωρίζουμε προς το παρόν είναι ότι πρώτα θα κυκλοφορήσει στην Φιλαδέλφεια.

Δείτε την Αφίσα



Δεν υπάρχουν σχόλια: