RoboDoc! Το εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ της ταινίας RoboCop

Το RoboCop κυκλοφόρησε το 1987 και σίγουρα θα μείνει ανεξίτηλο στις μνήμες μας. Τα τελευταία χρόνια όμως το πρώτο ντοκιμαντέρ για την ταινία βρισκόταν σε εξέλιξη και επιτέλους ολοκληρώθηκε έπειτα και από την συμμετοχή του Weller.

Στο RoboDoc: The Creation of RoboCop καταγράφεται η ιστορία πίσω από την δημιουργία του Paul Verhoeven, συμπεριλαμβάνοντας συνεντεύξεις με πρόσωπα κλειδιά μπροστά και πίσω από τις κάμερες, μεταξύ των οποίων μερικοί είναι οι Weller ( πρωταγωνιστής ), Verhoeven, Nancy Allen, Kurtwood Smith, Ray Wise, Ronny Cox, Phil Tippett, Bart Mixon κτλ.

"Σκοπός μας ήταν να δώσουμε στους φαν μια εμπειρία που δεν έχουν ξαναδεί. Αρχικά, τους δίνουμε μια ανάλυση scene-by-scene της ταινίας. Τα καλύπτουμε όλα, από την ιδέα ως την εκτέλεση και ελπίζουμε πως θα είναι κάτι που θα τους καλύψει όλους και τους σκληροπυρηνικούς φαν και τους απλούς. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη αναδρομή βλέποντας τις προσπάθειες που χρειάστηκαν για να δημιουργηθεί αυτό το αριστούργημα." ήταν κάποια από τα λόγια των δημιουργών του ντοκιμαντέρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: