Συντονιστείτε στο Netflix στις 13/5

Το " Army of the Dead " του Zack Snyder, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14/5 στο σινεμά και στις 21/5 στο Netflix.

Ωστόσο, στις 13 του μηνός θα πραγματοποιηθεί ένα interactive event κατά το οποίο θα παρουσιαστούν στο κοινό τα πρώτα 15 λεπτά της ταινίας τα οποία μπορείτε να τα παρακολουθήσετε μόνο από το κανάλι της πλατφόρμας στο Youtube. Μια τέτοια τακτική δεν μας είναι άγνωστη καθώς πρόσφατα είδαμε και πως με το Mortal Kombat, που παίχτηκε στο Netflix, είχαν δημοσιευθεί τα πρώτα 7 λεπτά της ταινίας.

Από την στιγμή που θα ξεκλειδωθεί αυτό το δικαίωμα, έχετε στην διάθεση σας 32 ώρες ώστε να παρακολουθήσετε το ξεκίνημα της ταινίας. Ωστόσο, το Netflix λέει ότι δεν θα είναι εύκολο, ότι θα πρέπει να το ψάξετε λίγο, ότι και να σημαίνει αυτό. Επίσης, μπορείτε να παρακολουθήσετε ειδικές εμφανίσεις όπως του σκηνοθέτη Zack Snyder αλλά και μέλη του καστ όπως Dave Bautista, Ella Purnell, Omari Hardwick, Ana De La Reguera, Matthias Schweighöfer, Nora Arnezeder, Tig Notaro κτλ.

Πλοκή: Αφού τα ζόμπι κατέκλυσαν το Λας Βέγκας, μια ομάδα μισθοφόρων παίρνει το μεγάλο ρίσκο να εισχωρήσει στην απαγορευμένη ζώνη για να πραγματοποιήσει την μεγαλύτερη ληστεία που έγινε ποτέ, με έπαθλο 200$ εκατομμύρια.



Δεν υπάρχουν σχόλια: