"Gunpowder Milkshake" η νέα ταινία δράσης με άρωμα γυναίκας

Ετοιμαστείτε για πολύ πιστολίδι και κακό από την νέα ταινία δράσης. Το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα της ταινίας για την Αμερική όπου και αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι ενώ η Studiocanal κράτησε τα δικαιώματα παγκόσμιας προβολής για να την απολαύσουμε και στις αίθουσες των κινηματογράφων.

Karen Gillan, Lena Headey, Angela Bassett, Paul Giamatti, Carla Gugino, Michelle Yeoh και Chloe Coleman είναι οι πρωταγωνίστριες στην νέα ταινία ενώ ένα sequel βρίσκεται ήδη στα σκαριά.

Πλοκή: Όλη η ταινία εκτυλίσσεται μέσα σε μια νύχτα. Η Sam (Karen Gillan) ήταν μόλις 12 ετών όταν η μητέρα της Scarlet (Lena Headey), μια ελίτ δολοφόνος, αναγκάστηκε να την εγκαταλείψει. Η Sam μεγάλωσε από την The Firm, την αδίστακτη συνδικαλιστική πράξη για την οποία εργάστηκε η μητέρα της. Τώρα, 15 χρόνια αργότερα, η Sam ακολούθησε τα βήματα της μητέρας της και έχει εξελιχθεί σε μια άγρια γυναίκα. Χρησιμοποιεί τα «ταλέντα» της για να καθαρίσει τις πιο επικίνδυνες αποστολές της εταιρείας Είναι τόσο αποτελεσματική όσο και πιστή. 

Αλλά όταν μια δουλειά υψηλού κινδύνου πηγαίνει στραβά, η Sam πρέπει να επιλέξει μεταξύ της εταιρείας The Firm και της προστασίας της ζωής ενός αθώου 8χρονου κοριτσιού - Emily (Chloe Coleman). Η Σαμ έχει μόνο μία επιλογή ώστε να επιβιώσει: να επανενωθεί με τη μητέρα της και τους θανατηφόρους συνεργάτες της The Librarians . Αυτές οι τρεις γενιές γυναικών πρέπει τώρα να μάθουν να εμπιστεύονται η μία την άλλη και να αντισταθούν στην The Firm και στον στρατό των ανδρών τους κάνοντας αυτό που ξέρουν καλά, να τους ξεπαστρέψουν όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: