Η Emily Blunt για τον ρόλο της Black Widow και το Fantastic Four

Εδώ και λίγο καιρό υπήρχαν οι φήμες ότι η Emily Blunt βρισκόταν στην τοπ λίστα για να πρωταγωνιστήσει στην νέα ταινία της Marvel " Fantastic Four ".

Η ίδια όμως απάντησε στις φήμες αυτές, λέγοντας πως είναι απλά φήμες. "Είναι απλά φήμες των φαν. Δεν έχω λάβει κάποιο επίσημο τηλεφώνημα".

Με αφορμή πάντως αυτό το περιστατικό, να πούμε πως η Emily Blunt είχε φλερτάρει πολύ έντονα με τον ρόλο της Black Widow στην ταινία Iron Man 2. Για την ακρίβεια της είχε γίνει πρόταση αλλά η ίδια αναγκάστηκε να την αρνηθεί επειδή εκείνη την περίοδο συμμετείχε στο Gulliver’s Travels και υπήρχε ένα συμβόλαιο που την κρατούσε.

" Αγαπώ τον Iron Man και όταν μου προσφέρθηκε ο ρόλος της Black Widow είχα μεγάλη εμμονή με τον Iron Man. Ήθελα να δουλέψω πολύ με τον Robert Downey Jr, θα ήταν απίστευτα. Αλλά δεν ξέρω αν οι superhero ταινίες είναι για εμένα. Δεν είναι το φόρτε μου, δεν μου αρέσουν. Είναι εξουθενωτικές. Δεν είναι μόνο οι ταινίες αλλά και οι ατελείωτες τηλεοπτικές εκπομπές. Δεν λέω ότι ποτέ δεν θέλω να παίξω αλλά θα πρέπει να είναι ένα πραγματικά πολύ κουλ χαρακτήρας που θα μου προκαλέσει το ενδιαφέρον".

Από την άλλη ο σύντροφος της ο John Krasinski δήλωσε πως αγαπάει τις ταινίες της Marvel και πως αν το στούντιο τον σκέφτεται για κάποιον ρόλο στην ταινία Fantastic Four, να το υπολογίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: